Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Συγκλονιστικό βίντεο - Όταν ένας εκτοξευτής πυραύλων έσκασε στο πρόσωπο Youtuber

Συγκλονιστικό βίντεο – Όταν ένας εκτοξευτής πυραύλων έσκασε στο πρόσωπο Youtuber

Την ώρα που ο Youtuber πάτησε τη σκανδάλη σε ένα RPG-7, το όπλο έσκασε στο πρόσωπό του

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει έναν Youtuber, βετεράνο του αμερικανικού στρατού, να κρατά στα χέρια του έναν εκτοξευτή πυραύλων, ο οποίος σκάει στο πρόσωπο του, αφήνοντας τον με κάταγμα στο κρανίο και φρικτά εγκαύματα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την New York Post, o Adam Knowles με την ομάδα του προσπαθούσαν να φτιάξουν ένα βίντεο, για το κανάλι Ballistic High-Speed στο Youtube, το οποίο θα έδειχνε τις επιπτώσεις της απελευθέρωσης θερμών αερίων από το πίσω μέρος ενός εκτοξευτή πυραύλων.

Η αποτυχημένη δοκιμή

Κατά την διάρκεια της τελευταίας ημέρας των γυρισμάτων, ο Νόουλς τοποθέτησε έναν εκτοξευτή RPG-7 στον ώμο του για να δείξει τι θα συνέβαινε στο κεφάλι ενός βαλλιστικού ομοιώματος που βρισκόταν ακριβώς πίσω του σε ένα ανοιχτό πεδίο. Το όπλο εξερράγη, καταπνίγοντάς τον στις φλόγες.

Αμέσως μετά την έκρηξη, μέλη του συνεργείου έτρεξαν να βοηθήσουν τον Νόουλς.  Κάποιος ακούστηκε να φωνάζει «καλέστε το 100!», ενώ ένα άλλο άτομο παρατήρησε ότι ο βετεράνος «αιμορραγούσε από το πρόσωπό του», όπως φαίνεται στο βίντεο του ατυχήματος που ο συνταξιούχος στρατιωτικός είχε μόλις πρόσφατα την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά.

Δεν είχε καμία ανάμνηση της έκρηξης

Στη συνέχεια, ο Νόουλς βιντεοσκοπήθηκε να κάθεται μαζί με ένα άλλο μέλος της ομάδας του για να παρακολουθήσουν και να αναλύσουν το δραματικό υλικό που αποτυπώνει την παραλίγο θανατηφόρα εμπειρία του, το οποίο η Ballistic High-Speed δημοσίευσε την Κυριακή στο κανάλι της στο YouTube, όπου έχει ήδη προβληθεί πάνω από 1,5 εκατομμύριο φορές.

Ο Youtuber που φορούσε ακόμα επιδέσμους στα χέρια του, εμφανίστηκε εμφανώς έκπληκτος από το βίντεο και αναφώνησε: «Holy s-t!». Παραδέχτηκε ότι δεν είχε καμία ανάμνηση της έκρηξης ή του άμεσου επακόλουθου της.

«Θυμάμαι να μετράω αντίστροφα μέχρι το ένα και μετά το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι ότι ήμουν στο έδαφος και τα χέρια μου ήταν εντελώς μαύρα», δήλωσε ο Νόουλς.

Τα τράυματα

Το ατύχημα άφησε τον βετεράνο με κάταγμα στο κρανίο, εγκεφαλική αιμορραγία, σπασμένο σαγόνι, εγκαύματα τρίτου βαθμού σε τουλάχιστον το 10% του σώματός του, κοψίματα στο πρόσωπο και το στήθος του και αρκετά κομμάτια θραύσματος ενσωματωμένα στο σώμα του, μαζί με μακροχρόνιες νευρικές βλάβες.

Ο Νόουλς έχει υποβληθεί σε πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις και έχει λάβει μοσχεύματα δέρματος για τα εγκαύματά του, με αποτέλεσμα να έχει έναν ιατρικό λογαριασμό 300.000 δολαρίων, σύμφωνα με έναν διαδικτυακό έρανο που ξεκίνησε ένας φίλος του.

Δείτε τη στιγμή της έκρηξης του RPG

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024