Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: «Εγώ είμαι νοσηλευτής 20 χρόνια» λέει ο κατηγορούμενος για σεξουαλική κακοποίηση 23χρονης

Πάτρα: «Εγώ είμαι νοσηλευτής 20 χρόνια» λέει ο κατηγορούμενος για σεξουαλική κακοποίηση 23χρονης

Αυτά που δηλώθηκαν δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα» ισχυρίζεται ο 50χρονος - Από γυναίκα γιατρό η καταγγελία

«Αυτά που δηλώθηκαν δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα», είπε σήμερα (19/12) ο νοσηλευτής που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 23χρονης ασθενούς στα επείγοντα του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα.

Μιλώντας στην εκπομπή Live News, ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι: «Εγώ είμαι νοσηλευτής 20 χρόνια. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ γιατί αυτό, καταλαβαίνετε, χαλάει την εικόνα μου αλλά εγώ βασίζομαι στο ότι η Δικαιοσύνη θα προβεί μπροστά».

Από γυναίκα γιατρό η καταγγελία

Το καταγγελλόμενο συμβάν ανέφερε στην ΕΛΑΣ γυναίκα γιατρός, η οποία έδωσε και λεπτομέρειες για τη φερόμενη ως τελεσθείσα πράξη στη διάρκεια της νυχτερινής βάρδιας.

«Η παθολόγος ήταν στο παθολογικό ιατρείο, πήγε νευρολόγος μέσα να δει τι κάνει η κοπέλα, του είπε ότι ήρθε ένας νοσηλευτής, ένας άντρας τέλος πάντων και μου είπε κάποιες ερωτικές κουβέντες. Δεν υπήρξε ποτέ, δεν είχε γίνει ποτέ, γιατί εγώ δεν έφυγα ποτέ από το παθολογικό», είπε σήμερα στο Mega ο νοσηλευτής.

«Ο νευρολόγος το είπε στην παθολόγο και εμένα μου το είπανε και λέω: »Αν νομίζετε ότι αυτό έχει… αυτό δεν έχει λάβει χώρα, γιατί εγώ έτσι και αλλιώς δεν έφυγα από το παθολογικό να την στείλετε την κοπέλα για έναν έλεγχο από τον ψυχίατρο»», προσέθεσε ο ίδιος.

Στις 21/12 η απολογία

Στις 12 το μεσημέρι, ο νοσηλευτής οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πάτρας, απ’ όπου έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί.

Kατά την μεταγωγή του στον εισαγγελέα, δεν απάντησε σε σχετικές με την υπόθεση ερωτήσεις που του υπέβαλαν δημοσιογράφοι. Ο 59χρονος άνδρας αναμένεται να απολογηθεί μεθαύριο.

Έχει διαταχθεί ΕΔΕ

Θυμίζουμε ότι η νεαρή κοπέλα υπέβαλε μήνυση για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος του νοσηλευτή, με αποτέλεσμα η προσαγωγή του να μετατραπεί σε σύλληψη να σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Εν τω μεταξύ, o διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης έχει ήδη διατάξει διενέργεια ΕΔΕ για το περιστατικό.

Τι αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποιεί η ΠΟΕΔΗΝ, το συμβάν έγινε χθες τα ξημερώματα, όταν η 23χρονη, συνοδευόμενη από τον πατέρα της, έφτασε στο νοσοκομείο από τον Πύργο Ηλείας για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Μετά από την πραγματοποίησή τους, οδηγήθηκε στο τμήμα αναζωογόνησης για λήψη δειγμάτων για διαγνωστικές εξετάσεις.

Η στιγμή που ο νοσηλευτής οδηγείται στον εισαγγελέα

Κάλεσε σε βοήθεια η 23χρονη

Όταν ελήφθησαν τα δείγματα, η γιατρός έφυγε και ο νοσηλευτής παρέμεινε με την ασθενή, προχωρώντας, όπως κατήγγειλε η γιατρός, σε πράξεις σεξουαλικού περιεχομένου σε βάρος της γυναίκας.

Η 23χρονη κάλεσε σε βοήθεια και, μαζί με τον πατέρα της, που έσπευσε στην αίθουσα αναζωογόνησης, απευθύνθηκαν στη γιατρό που την είχε εξετάσει.

Φωτογραφίες, βίντεο: tempo24.news

Sports in

Στο «καμίνι» του ΣΕΦ για το προβάδισμα πρόκρισης ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο κατάμεστο ΣΕΦ για το Game 3 των playoffs της Euroleague με μοναδικό στόχο να κάνει το 2-1 στη σειρά των προημιτελικών απέναντι στη Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024