Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Λάρισα: Γενέθλια στο νοσοκομείο για τον 18χρονο με το πατίνι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Λάρισα: Γενέθλια στο νοσοκομείο για τον 18χρονο με το πατίνι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Ο νεαρός νεαρός κατέληξε στη ΜΕΘ με σοβαρό αιμάτωμα στο κεφάλι - Υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση και αποσωληνώθηκε, αλλά παραμένει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 18χρονος που λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής παρασύρθηκε με το ηλεκτρικό του πατίνι από διερχόμενο οδηγό.

Το σοβαρό τροχαίο συνέβη στην συνοικία της Φιλιππούπολης επί της οδού Αγχιάλου με αποττέλεσμα ο νεαρός να καταλήξει με σοβαρό αιμάτωμα στο κεφάλι στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας. Μεταφέρθηκε στο ΠΓΝΛ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο ειδοποίησε ο ίδιος ο οδηγός του οχήματος που τον παρέσυρε.

Χειρουργήθηκε, αποσωληνώθηκε και… γιορτάζει τα γενέθλιά του στο νοσοκομείο

Υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση με τους θεράποντες ιατρούς του νοσοκομείου να κάνουν το παν για να τον κρατήσουν στη ζωή. Ο νεαρός παρουσίασε βελτίωση και χθες Δευτέρα (18/12) αποσωληνώθηκε, ενώ μέχρι αργά το βράδυ αναμενόταν να εξέλθει και από την Μονάδα Εντατικής θεραπείας για να εισαχθεί σε απλό δωμάτιο όπου θα γιορτάσει τα γενέθλια του με τους οικείους του, τα οποία έχει σήμερα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του onlarissa.gr.

Στα «χέρια» της αστυνομίας βίντεο-ντοκουμέντα

Στο σημείο του ατυχήματος είχε επικρατήσει πανδαιμόνιο αργά τη νύχτα της Κυριακής (17/12). Ταχύτατα είχε σπεύσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καθώς και αστυνομικοί που πήραν κατάθεση από τον οδηγό του ΙΧ, ο οποίος φέρεται να τους είπε ότι το ηλεκτρικό πατίνι πετάχτηκε στον δρόμο και ότι ο ίδιος δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Οι αστυνομικοί έχουν ήδη στα χέρια τους μια σειρά με βίντεο από κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει την στιγμή της παράσυρσης και τα εξετάζουν, ώστε να μπορέσει να καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα για το τι συνέβη.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024