Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μανιάτικο το κρατάει ο Σαμαράς, τι έκανε όταν μιλούσε ο Μητσοτάκης

Μανιάτικο το κρατάει ο Σαμαράς, τι έκανε όταν μιλούσε ο Μητσοτάκης

Ο Αντώνης Σαμαράς δεν μπήκε ποτέ στην Ολομέλεια της Βουλής...

Μετά το μίνι εμφύλιο που προκάλεσε η αντίδραση του Αντώνη Σαμαρά στην τροπολογία Καιρίδη για τις άδειες παραμονής μεταναστών, η στάση του πρώην πρωθυπουργού σήμερα στη Βουλή δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητη.

Αντιθέτως ερμηνεύτηκε ως μήνυμα στον πρωθυπουργό και όσους έσπευσαν να υπερασπιστούν την τροπολογία και να εξευμενίσουν τις αντιδράσεις.

Μετά τον Αδωνι Γεωργιάδη, τον Μάκη Βορίδη αλλά και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη, τη σκυτάλη πήρε η Ντόρα Μπακογιάννη με μια ομολογουμένως πιο επιθετική τοποθέτηση.

«Έχω όλη μου τη ζωή πολεμήσει τον λαϊκισμό και ακούω πολλά επιχειρήματα, τα οποία στερούνται αναγνώρισης της πραγματικότητας», τόνισε χαρακτηριστικά η Ντόρα Μπακογιάννη. «Για να υπάρξει μια πολιτική αποτελεσματική, πρέπει πρωτίστως να αναγνωρίζει την πραγματικότητα. Λένε ότι η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού κι αυτό σημαίνει ότι αναγνωρίζεις ποια είναι η πραγματικότητα και με ρεαλισμό προσπαθείς να επιλύσεις τα προβλήματα» πρόσθεσε αναφερόμενη στις σημαντικές ελλείψεις εργατών γης που αντιμετωπίζει η επαρχία.

Δεν μπήκε ποτέ στην Ολομέλεια

Ο Αντώνης Σαμαράς δεν παρακολούθησε την ομιλία του πρωθυπουργού από τα έδρανα της Βουλής. Δεν εισήλθε στην αίθουσα.

Ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της ΝΔ ήρθε στο Κοινοβούλιο λίγη ώρα πριν ανέβει στο βήμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μπήκε στο γραφείο του στο ισόγειο του κτιρίου και παρέμεινε εκεί παρακολουθώντας την ομιλία Μητσοτάκη επί του προϋπολογισμού από την τηλεόραση στο γραφείο του.

Ο κ. Σαμαράς εντέλει μπήκε στην Ολομέλεια, μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας Μητσοτάκη, προκειμένου να ψηφίσει στην ονομαστική ψηφοφορία για τον προϋπολογισμό.

Παρατηρητικοί προσθέτουν ότι ο «γαλάζιος» βουλευτής Κώστας Καραγκούνης εθεάθη να βγαίνει από το γραφείο Σαμαρά ενώ είχε αρχίσει η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη και να κατευθύνεται στην Ολομέλεια.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024