Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γκάφα Κασσελάκη - Επικαλέστηκε τον Ηρόδοτο για φράση που ανήκει στον Ηράκλειτο

Γκάφα Κασσελάκη – Επικαλέστηκε τον Ηρόδοτο για φράση που ανήκει στον Ηράκλειτο

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επικαλέστηκε φράση του Ηρόδοτου που ανήκει όμως στον... Ηράκλειτο

Σε γκάφα υπέπεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης επικαλούμενος φράση του Ηρόδοτου που ανήκει, όμως, στον φιλόσοφο Ηράκλειτο.

«Τα πάντα αλλάζουν, όπως είχε πει νομίζω και ο Ηρόδοτος πριν από πολλά χρόνια, τα πάντα ρει και ουδέν παγίως μένει», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας 18 Δεκεμβρίου στο Digital Economy Forum, που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ).

«Όπως κάθε επανάσταση, έτσι και αυτή έχει τους εχθρούς»

Η συγκεκριμένη φράση, όμως, αποδίδεται ιστορικά στον Ηράκλειτο και όχι στον Ηρόδοτο.

Δείτε βίντεο:

«Θα εργαστούμε προς μια δίκαιη ψηφιακή μετάβαση» λέει ο Κασσελάκης

Ως έναν «πολύ σημαντικό κλάδο της οικονομίας» χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, τον κλάδο που εκπροσωπεί ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ), «που πρόκειται να παίξει ακόμα πιο αποφασιστικό ρόλο στην επόμενη μέρα της οικονομικής ανάπτυξης της χώρας μας», κατά την ομιλία του.

«Είναι τέτοια η επίδραση της ψηφιακής τεχνολογίας που είμαστε μπροστά σ’ έναν επαναστατικό μετασχηματισμό, τόσο σε ατομικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο, γι’ αυτό εξάλλου μιλάμε για την 4η βιομηχανική επανάσταση» σημείωσε ο Στέφανος Κασσελάκης, σχολιάζοντας πως «όπως κάθε επανάσταση, έτσι και αυτή έχει τους εχθρούς αλλά και τους φίλους της», καθώς άλλοι «δαιμονοποιούν την τεχνολογική πρόοδο» και άλλοι «την αποθεώνουν».

«Οι πολιτικές λοιπόν που βρίσκονται πίσω από τη χρήση της τεχνολογίας είναι αυτές που καθορίζουν το πρόσημό της» τόνισε, προσθέτοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι η ψηφιακή μετάβαση μπορεί και πρέπει να λειτουργήσει ανθρωποκεντρικά προς όφελος της κοινωνίας, της βιώσιμης οικονομικής ανάπτυξης, της βελτίωσης της ποιότητας ζωής και της εργασίας των ανθρώπων» πρόσθεσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024