Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Αμανατίδης: «Ο τόπος μας πρέπει να γίνει καλύτερος»

Γιώργος Αμανατίδης: «Ο τόπος μας πρέπει να γίνει καλύτερος»

Δεσμεύτηκε για σκληρή δουλειά κατά την ορκομωσία του ο νέος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας.

«Η Δυτική Μακεδονία και οι πολίτες, δικαιούνται να συμμετέχουν ουσιαστικά και ενεργά στο μέλλον που οραματιζόμαστε. Με ένα μέτωπο ανάπτυξης και κινητήριο μέτρο την συναπόφαση» δήλωσε ο νέος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης, στην ορκωμοσία του για να προσθέσει:

«Πρέπει να κοιτάζουμε μπροστά και στο ίδιο σημείο. Αυτή την εντολή μας έδωσαν οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας. Σήμερα είναι μέρα ορκωμοσίας αλλά και δέσμευσης. Δέσμευσης να λειτουργήσουμε ως επιταχυντές για την ανάπτυξη της περιοχής μας σε στενή συνεργασία με τους Δήμους, τους φορείς και την κοινωνία. Σεβασμός και ευθύνη είναι τα συναισθήματα μου. Σεβασμός στην Δυτική Μακεδονία και την ιστορία. Το στοίχημα μας να γίνει η Περιφέρεια μας αντάξια των Δυτικομακεδόνων. Μια περιφέρεια σύμμαχος στα όνειρα της νέας γενιάς. Ο τόπος μας μπορεί να πάει καλύτερα».

«Η Δυτική Μακεδονία θα πάει μπροστά»

Την βεβαιότητα του πως η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας μπορεί να προοδεύσει εξέφρασε ο περιφερειάρχης Γιώργος Αμανατίδης, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Τα επόμενα χρόνια θα δείξουμε ότι η Δυτική Μακεδονία έχει την δυνατότητα να πάει μπροστά. Από εμάς εξαρτάται. Το μέλλον του τόπου είναι αδιαπραγμάτευτα ψηλά. Θα ενώσουμε δυνάμεις, θα αξιοποιήσουμε όλους τους ανθρώπους και θα διεκδικήσουμε όλους τους διαθέσιμους πόρους.

Θέσεις εργασίας, κοινωνική συνοχή και προσβασιμότητα για όλους. Απέναντι στην κεντρική εξουσία θα σταθούμε με ευθύνη και αποφασιστικότητα. Διεκδικητικοί αλλά και συνεργάσιμοι. Όσα μας απασχολούν με το κέντρο δεν θα είναι αιτήματα αλλά κοινά θέματα συνεργασίας. Θα δρούμε περιφερειακά σε ένα εθνικό πλαίσιο».

Sports in

Ο Κλοπ μίλησε για το μεγάλο «διπλό» του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα!

Τι είπε ο Γιούργκεν Κλοπ για τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στο Μπέρμιγχαμ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024