Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: Απροειδοποίητη επίσκεψη Κασσελάκη σε συνεδρίαση του ΣΥΡΙΖΑ με τον Τάιλερ και τη Φάρλι

Πάτρα: Απροειδοποίητη επίσκεψη Κασσελάκη σε συνεδρίαση του ΣΥΡΙΖΑ με τον Τάιλερ και τη Φάρλι

«Ήρθαμε οικογενειακά για να δώσουμε το στίγμα ότι σας θεωρούμε οικογένεια» είπε στους παρευρισκομένους ο Στέφανος Κασσελάκης

Απροειδοποίητη επίσκεψη στην Πάτρα πραγματοποίησε σήμερα Κυριακή 17 Δεκεμβρίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε σε διευρυμένη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας.

«Ήρθαμε οικογενειακά για να δώσουμε το στίγμα ότι σας θεωρούμε οικογένεια»

Στη συνεδρίαση ομιλητής ήταν ο αναπληρωτής γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιώργος Βασιλειάδης, ενώ, παρευρέθηκε και ο ευρωβουλευτής Κώστας Αρβανίτης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έφτασε στη διευρυμένη συνεδρίαση μαζί με τον σύζυγό του Τάιλερ Μάκμπεθ και το σκυλί τους, Φάρλι.

Ο Στέφανος Κασσελάκης

Κασσελάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δυνατός, ζωντανός και πάει μπροστά

Κατά τον χαιρετισμό του ο Στέφανος Κασσελάκης μετέφερε μήνυμα ενότητας, ενώ, τόνισε ότι «ήρθαμε οικογενειακά ακριβώς για να δώσουμε το στίγμα ότι σας θεωρούμε οικογένεια».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δυνατός, ζωντανός και πάει μπροστά. Μην έχετε επίσης καμία αμφιβολία ότι εδώ, στο προπύργιο των αγώνων, θα είμαστε νικητές στις επόμενες βουλευτικές εκλογές», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης και πρόσθεσε ότι «σε περίπου τρία χρόνια από τώρα που ο ελληνικός λαός θα κληθεί να επιλέξει κυβέρνηση, εμείς πρέπει να οργανωθούμε πιο γρήγορα γιατί αυξάνει η ευθύνη στους ώμους μας».

Ζήτησε να υπάρξει συντροφικότητα και ομόνοια, σημειώνοντας ότι «δεν χρειάζονται εντάσεις, αρκετές είχαμε. Πάμε να υπηρετήσουμε την κοινωνία, γιατί αυτές είναι οι αρχές της Αριστεράς» .

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σημείωσε ότι «δεν πρόκειται να το βάλουμε κάτω μέχρι o ελληνικός λαός να γίνει νοικοκύρης στον τόπο του».

Στον απόηχο της συζήτησης του προϋπολογισμού, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ μίλησε για «μεγάλη κοινωνική αδικία», επισημαίνοντας ότι «ο κόσμος γνωρίζει τι γίνεται και θέλει μια αξιόπιστη αντιπολίτευση, που θα φέρει ομόνοια στη χώρα, που θα διαχειριστεί με χρηστό τρόπο τα δημόσια ταμεία και θα πάει την Ελλάδα μπροστά».

Νωρίτερα ο Στέφανος Κασσελάκης είχε επισκεφτεί απροειδοποίητα και τον Σύλλογο Κρητών Αχαΐας.

Δείτε βίντεo από την επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη:

Sports in

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Μονακό για το Game 4 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024