Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρέθυμνο: Άγρια συμπλοκή νεαρών με πυροβολισμό - 22χρονος έβγαλε όπλο

Ρέθυμνο: Άγρια συμπλοκή νεαρών με πυροβολισμό – 22χρονος έβγαλε όπλο

Από την κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ υπήρξε προσαγωγή και των πέντε νεαρών. Ερευνήθηκε ο χώρος της συμπλοκής όπου βρέθηκε ένας κάλυκας

Συμπλοκή μεταξύ πέντε νεαρών συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες στο Ρέθυμνο με έναν εκ των νεαρών να τραβάει όπλο και να πυροβολεί στον αέρα.

Το παραλίγο τραγικό συμβάν έγινε στη συμβολή των οδών Δαμβέργη και Αρκαδίου στην Παλιά Πόλη του Ενετικού Λιμανιού όταν οι πέντε νεαροί ηλικίας από 20 έως 24 ετών από άγνωστη αφορμή ήρθαν σε φραστικό επεισόδιο μεταξύ τους.

Έβγαλε όπλο

Δεδομένης της έντασης, ένας εκ των εμπλεκομένων χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο τον 20χρονο με αποτέλεσμα το επεισόδιο να ενταθεί. Κάποια στιγμή ένας εκ των νεαρών, τράβηξε όπλο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και πυροβόλησε στον αέρα.

Από την κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ υπήρξε προσαγωγή και των πέντε νεαρών. Ερευνήθηκε ο χώρος της συμπλοκής όπου βρέθηκε ένας κάλυκας ενώ ο 20χρονος οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για τις εκδορές που είχε από τη γροθιά.

Προσαγωγές

Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει γίνει σύλληψη για κανέναν από τους πέντε οι οποίοι διαμένουν σε δύο διαφορετικά χωριά, ένα στα Χανιά και ένα στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, αν δεν υποβληθεί μήνυση για σωματική βλάβη ή αν δεν υποδειχθεί το άτομο που πυροβόλησε από τους άλλους εμπλεκόμενους στη φασαρία, οι νεαροί θα αφεθούν ελεύθεροι.

Πώς έγινε η συμπλοκή

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, οι εμπλεκόμενοι νεαροί, ηλικίας 21-22 ετών, διασκέδαζαν σε μπαρ της περιοχής. Οι τρεις από Ασή Γωνιά, οι δύο από Μέλαμπες.

Κάποια στιγμή τα βήματα τους συναντήθηκαν σε ένα στενάκι κοντά το παλιό λιμάνι του Ρεθύμνου όπου υπήρξε μία πρώτη έντονη λογομαχία.

Εκατό μέτρα παρακάτω συναντήθηκαν ξανά και αυτή τη φορά τα πράγματα αγρίεψαν. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 22χρονος από τις Μέλαμπες, φοβούμενος ότι θα ακολουθήσει άγρια συμπλοκή καθώς οι τρεις ήταν αρκετά μεγαλόσωμοι και γεροδύναμοι, τράβηξε πιστόλι και το πρόταξε για να τους κρατήσει σε απόσταση. Παρ’ αυτά δέχθηκε επίθεση.

Την στιγμή εκείνη φέρεται να έριξε έναν πυροβολισμό στον αέρα για εκφοβισμό. Άρχισαν να τον χτυπούν. Κάποια στιγμή και με τον κόσμο να φωνάζει, τραβήχτηκαν κάπως και έτσι ο 22χρονος βρήκε την ευκαιρία να διαφύγει.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024