Ενδοοικογενειακή βία στο Ρέθυμνο: Ιερέας χτύπησε τη σύζυγό του στη μέση του δρόμου
Το περιστατικό έγινε την ώρα που οι δυο τους γύριζαν από εκδήλωση-πανηγύρι στην οποία ήταν καλεσμένοι.
Ένας 48χρονος ιερέας φέρεται ότι κακοποίησε τη σύζυγό του, ετών 41, μέσα στη μέση του δρόμου, κοντά σε παραθαλάσσιο χωριό του Ρεθύμνου.
Το περιστατικό, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, έγινε την ώρα που οι δυο τους γύριζαν από εκδήλωση-πανηγύρι στην οποία ήταν καλεσμένοι.
Κάτοικοι και τουρίστες είδαν έκπληκτοι μέσα στη νύκτα τον 48χρονο κληρικό να φωνάζει, να βρίζει, να σπρώχνει και να χαστουκίζει στο πρόσωπο την παπαδιά. Από τα συμφραζόμενα οι μάρτυρες κατάλαβαν πως πρόκειται για σκηνή ζηλοτυπίας για όσα έγιναν στην εκδήλωση του χωριού.
Όπως αναφέρει το ekklisiaonline.gr, όταν οι πιο ψύχραιμοι προσπάθησαν να κρατήσουν τον ιερέα, εκείνος, σε κατάσταση μέθης επιτέθηκε και σε αυτούς. Εναντίον του ιερέα πάντως δεν έχει κατατεθεί ακόμη καταγγελία.
- Βενεζουέλα: Μητέρα και τρία παιδιά επιβίωσαν επί 11 ημέρες στα ερείπια μετά τον καταστροφικό σεισμό
- ΕΛΑΣ σε ρυθμούς εκλογών – Tέλος Ιουλίου τα πρώτα ονόματα στα ψηφοδέλτια
- Το διαχρονικό πρόβλημα της αστυνομικής ατιμωρησίας ΙΙ
- The Expla-in Project | Αντώνης Σαμαράς: Πώς έφτασε στον Άρειο Πάγο για το Predator
- «Μια ζωή. Ο μονόλογος μιας μοδίστρας»: Εξαντλούνται τα εισιτήρια για τις καλοκαιρινές παραστάσεις
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τετάρτης
- Αυξάνονται οι νεκροί στην Κίνα από τις κατολισθήσεις
- Μήπως ήρθε ο καιρός να κάνεις «ανακωχή» με το στρες;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442