Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κηφισιά – ΠΑΣ Γιάννινα 4-2: Τρίποντο-ανάσα για τους νεοφώτιστους, πήραν το ντέρμπι των ουραγών

Κηφισιά – ΠΑΣ Γιάννινα 4-2: Τρίποντο-ανάσα για τους νεοφώτιστους, πήραν το ντέρμπι των ουραγών

Η Κηφισιά επικράτησε με 4-2 του ΠΑΣ Γιάννινα και άφησε τους Ηπειρώτες στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Χορταστικό ήταν το πρώτο παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής της Super League, όπου η Κηφισιά πανηγύρισε σπουδαία νίκη με 4-2 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στην Καισαριανή.

Οι δύο ομάδες ήταν ισόβαθμες πριν τη σέντρα στην τελευταία θέση με οκτώ βαθμούς και με αυτό το αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι πήραν μεγάλη «ανάσα», αφήνοντας τους Ηπειρώτες μόνους στον πάτο της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι είχε τρομερή εξέλιξη με πέντε γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ πρωταγωνιστής ήταν ο Οζέγκοβιτς που πέτυχε τα δύο από τα τέσσερα γκολ για τους γηπεδούχους.

Ιδανικό ντεμπούτο στον πάγκο της Κηφισιάς για τον Ντέιβιντ Νίλσεν, σε αντίθεση με τον Θανάση Στάικο που βρίσκεται σε ακόμη πιο δύσκολη θέση, με την ομάδα του να μην μπορεί να σηκώσει κεφάλι.

Το παιχνίδι ξεκίνησε άκρως εντυπωσιακά και πριν συμπληρωθούν 11 λεπτά είχαν σημειωθεί ήδη τρία γκολ, δύο για τους γηπεδούχους και ένα για την ηπειρωτική ομάδα. Αφού η Κηφισιά «προειδοποίησε» στο 4’ με το γύρισμα του Ματέους Σάντος και το πλασέ του Κωνσταντόπουλου πάνω απ’ τα δοκάρια απ’ το ύψος του πέναλτι που έφυγε πάνω απ’ τα δοκάρια ήρθε το 1-0.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έκλεψε τα μπάλα κι έβγαλε εξαιρετική ασίστ από τα δεξιά προς τον Οζέγκοβιτς, που με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Η «απάντηση» του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν άμεση, καθώς στο 10’ ο Παμλίδης έβγαλε κάθετη μπαλιά στον Ροσέρο, ο οποίος πάτησε περιοχή, απέφυγε μαρκάρισμα του Μασούρα και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Κωνσταντακόπουλος έβγαλε κάθετη πάσα προς τον Ματέους Σάντος, ο οποίος έκανε άψογο πρώτο κοντρόλ και με πλασέ απ’ το όριο της περιοχής, έκανε το 2-1. Στο 23’ από κόρνερ του Τσαούση, ο Παντελάκης πήρε με εντυπωσιακό άλμα την κεφαλιά, η μπάλα πήρε ύψος και κατέληξε στα δίχτυα του Αναγνωστόπουλου

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν ψάχνοντας εκ νέου προβάδισμα και το πέτυχαν στο 35’, όταν ο Μπιφουμά εκτέλεσε χαμηλά στο πρώτο δοκάρι κι ο Λαντρ που τέντωσε το πόδι του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-2. Στο 43’ ο Κλέιμαν έδιωξε εντυπωσιακά στη γωνία του το σουτ του Βαφέα, ενώ στο 55’ ο Ματέους Σάντος αστόχησε έπειτα από το γύρισμα του Μπιφουμά.

Το παιχνίδι δεν είχε την ίδια ένταση στο δεύτερο μέρος, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να μένει με δέκα παίκτες στο 77’ μετά την αποβολή του Γκάρο (είχε περάσει αλλαγή στο 46’) με δεύτερη κίτρινη. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Οζέγκοβιτς υποδέχθηκε εξαιρετικά την ασίστ του Κωνσταντακόπουλου, πρόλαβε και τον Κλέιμαν και με πλασέ έκανε το 4-2, χαρίζοντας μία τεράστιας σημασίας νίκη στην ομάδα του.

Οι συνθέσεις:

Κηφισιά: Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Βαφέας, Λαντρέ, Παρράς (46’ Γκόμπελιτς), Ιπαλίμπο (83’ Μποτία), Κωνσταντακόπουλος (90+4 Ίλιεφ), Ματέους Σάντος (67’ Αντερέγκεν), Παπασάββας, Μπιφουμά (67’ Τετέι), Οζέγκοβιτς.

ΠΑΣ Γιάννινα: Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Ριένστρα (46’ Γκάρο), Ροσέρο, Τζίνο, Παμλίδης, Λεό (64’ Κόντε)

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024