Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρέτσος: «Να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται στο Conference League» (vid)

Ρέτσος: «Να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται στο Conference League» (vid)

Ο Ρέτσος μίλησε για την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Conference League, αλλά και για τα στοιχεία που θέλει να περάσει στην ομάδα ο Καρβαλιάλ.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο Ολυμπιακός το παιχνίδι με την Μπάτσκα Τόπολα για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Οι Πειραιώτες κυριάρχησαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» και επικρατώντας με το επιβλητικό 5-2 πήραν την πρόκριση για τον ενδιάμεσο γύρο του Europa Conference League.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Παναγιώτης Ρέτσος, μίλησε τόσο για την αναμέτρηση όσο και για την συνέχεια των Πειραιωτών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πρώτο παιχνίδι με τον νέο προπονητή: «Η αλήθεια είναι ότι είχαμε λίγες ημέρες να δουλέψουμε , κάναμε κάποια λάθη τα οποία είναι φυσιολογικά, ωστόσο αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κρατήσουμε τα θετικά και να στρέψουμε το βλέμμα μας στο ματς με τον Πανσερραϊκό».

Για τα στοιχεία που θέλει να περάσει ο νέος προπονητής: «Το επιθετικό παιχνίδι, την πίεση ψηλά αλλά και σωστά και κυρίως την νοοτροπία του να είμαστε κυρίαρχοι σε όλο το παιχνίδι»

Για το συναίσθημα να παίζεις ευρωπαϊκά παιχνίδια: «Το να παίζεις Ευρώπη είναι μια διαφορετική αίσθηση, είμαστε πολύ χαρούμενοι που πήραμε την πρόκριση στο Europa Conference League και στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στη διοργάνωση»

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι με την Μπάτσκα Τόπολα ήταν το 21ο στη φετινή σεζόν για τον Παναγιώτη Ρέτσο, που έχει 1 γκολ στο ενεργητικό του. Χθες ο διεθνής σέντερ μπακ είχε την κεφαλιά στο 4-0 του Ολυμπιαοκύ, αλλά τελικά το γκολ χρεώθηκε ως αυτογκόλ του Ιλιτς, καθώς η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του πριν καταλήξει στα δίχτυα.

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024