Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρίτσαρντς: «Ευτυχισμένος που επέστρεψα και φόρεσα τη φανέλα του Ολυμπιακού» (vid)

Ρίτσαρντς: «Ευτυχισμένος που επέστρεψα και φόρεσα τη φανέλα του Ολυμπιακού» (vid)

Ο Ομάρ Ρίτσαρντς μίλησε για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση και για το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Ομάρ Ρίτσαρντς πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό στη χθεσινή νίκη απέναντι στη Μπάτσκα Τόπολα για την 6η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Ο Άγγλος αμυντικός μετά τη λήξη του ματς παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Olympiacos TV.

Ο Βρετανός μίλησε για το ντεμπούτο του, τους πρώτους μήνες του στην Ελλάδα και εξέφρασε τη χαρά του που αγωνίστηκε με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Τα συναισθήματά του για την επανεμφάνισή του: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που μετά από τόσο καιρό βρέθηκα ξανά στον αγωνιστικό χώρο. Πολλές φορές δεν ξέρεις πόσο πολύ αγαπάς κάτι, μέχρι να το στερηθείς. Αυτό νιώθω τώρα. Δεν ήξερα πόσο καιρό θα ήθελα για να ξαναγυρίσω. Πραγματικά είναι κάποια συναισθήματα που δεν μπορώ να περιγράψω αυτή τη στιγμή».

Για το πως αντιμετώπισε τις στιγμές που βρέθηκε μακριά από το γήπεδο: «Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο διάστημα γιατί πέρασα από τρία χειρουργεία και ήταν πολύ δύσκολο. Κάθε φορά που τελείωνε ένα χειρουργείο και κατάφερνα να βρίσκομαι σε καλή φυσική κατάσταση, ερχόταν η δεύτερη και αναγκάστηκα να περάσω από αυτή τη διαδικασία πολλές φορές. Χρειάστηκε να ήμουν πολύ δυνατός ψυχικά και να περάσω μερικές στιγμές μόνος και αβοήθητος. Ευτυχώς ήμουν δυνατός και κατάφερα να ανταπεξέλθω στις δύσκολες συναισθηματικές στιγμές. Είμαι πολύ ευτυχισμένος και δεν μπορώ να περιγράψω πόσο χαίρομαι που έχω ξανά την ευκαιρία να είμαι γερός, υγιής και μετά από αυτή τη πολύ μεγάλη δοκιμασία να ξαναβρεθώ στον αγωνιστικό χώρο».

Για τις σκέψεις του για τον Ολυμπιακό και τους πρώτους μήνες στην Ελλάδα έστω κι αν για πολύ καιρό δεν είχε αγωνιστεί: «Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον Ολυμπιακό, όλοι μου φέρθηκαν καλά και με βοήθησαν με τον καλύτερο τρόπο. Υπάρχει μία ομάδα ανθρώπων που είναι πάρα πολύ καλή μαζί μου. Είμαι πολύ ευγνώμων και ευτυχισμένος που όλα έχουν πάει όλα καλά έως τώρα. Είμαι χαρούμενος που μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα, να παίξω με αυτή τη φανέλα φορώντας αυτό το σήμα και ελπίζω να γίνει για ακόμη πιο πολλές φορές».

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024