Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ: Προπονήθηκε ο Σιμάνσκι, αμφίβολος για Παναιτωλικό ο Πινέδα

ΑΕΚ: Προπονήθηκε ο Σιμάνσκι, αμφίβολος για Παναιτωλικό ο Πινέδα

Ο Πολωνός μέσος τέθηκε στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα, αμφίβολος για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ο Πινέδα.

Ευχάριστα ήταν τα νέα στην ΑΕΚ για τον Νταμιάν Σιμάνσκι. Ο Πολωνός αποχώρησε με πρόβλημα στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τον Άγιαξ λόγω ενός χτυπήματος από τον Άκπομ και υπήρχε ανησυχία μήπως είναι κάτι που θα τον κρατήσει εκτός για κάποιο διάστημα.

Προπονήθηκε ο Σιμάνσκι, αμφίβολος για Παναιτωλικό ο Πινέδα.

Τελικά ο εκ των αρχηγών της Ένωσης δεν είχε κάτι σοβαρό και πήρε μέρος κανονικά στην προπόνηση του Σαββάτου, θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για το ματς με τον Παναιτωλικό. Εκεί που είναι αμφίβολο αν θα αγωνιστεί ο Ορμπελίν Πινέδα. H συμμετοχή του Μεξικανού θα κριθεί αύριο, καθώς αν καταφέρει να προπονηθεί θα μπει στην αποστολή για το Αγρίνιο. Διαφορετικά θα μείνει έξω και θα κάνει προσπάθεια να παίξει στο τελευταίο ματς για το 2023, με τον Πανσερραϊκό εκτός έδρας.

Αραούχο, Πόνσε και Στάνκοβιτς επιστρέφουν… τη νέα χρονιά

Δύσκολο τελείωμα στο 2023 αναμένεται να έχει η ΑΕΚ και ο Ματίας Αλμέιδα, καθώς βλέπει τους τραυματίες να μπαίνουν στις προπονήσεις από τη νέα χρονιά. Η ΑΕΚ και κόντρα στον Άγιαξ παρατάχθηκε με αρκετές απουσίες, με τους απόντες να μην επιστρέφουν σύντομα, αφού Αραούχο, Πόνσε και Στάνκοβιτς θα παραμείνουν στα «πιτς» για το υπόλοιπο του 2023.

Ο Σέρχιο Αραούχο αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο και θα μεταβεί στην Ισπανία, για να τον εξετάσει ο γιατρός του εκεί, ενώ οι Εζεκιέλ Πόνσε και Τσίτσαν Στάνκοβιτς δεν μοιάζει πιθανό να έχουν ξεπεράσει τις μυϊκές ενοχλήσεις τους μέσα στο τρέχον ημερολογιακό έτος, επομένως οι τρεις του θα απουσιάσουν σίγουρα από τις εκτός έδρας αναμετρήσεις της «Ένωσης» σε Αγρίνιο (18/12) και Σέρρες (21/12).

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024