Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αιματηρή συμπλοκή στο Γκάζι: Σε κρίσιμη κατάσταση ο ένας τραυματίας - Ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες

Αιματηρή συμπλοκή στο Γκάζι: Σε κρίσιμη κατάσταση ο ένας τραυματίας – Ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, προσπαθώντας να καταλάβουν τι ήταν αυτό που οδήγησε στην αιματηρή συμπλοκή

Στο Νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου νοσηλεύονται τα τρία θύματα της αιματηρής επίθεσης με πυροβολισμούς στο Γκάζι, κατευθύνονται οι συγγενείς νεαρών Κρητικών, οι οποίοι είδαν το μπάτσελορ πάρτι να μετατρέπεται σε εφιάλτη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA και οι τρεις τραυματίες νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, με τον έναν εκ των δύο αδερφών να έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και να βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.

«Έβρεχε και πέρασε το τζιπ και τους έβρεξε, ο ένας φώναξε στον οδηγό του τζιπ και στη συνέχεια ο οδηγός και ο συνοδηγός βγήκαν από το αυτοκίνητο κι έγινε ό,τι έγινε»

Τα άλλα δύο άτομα νοσηλεύονται σε κρίσιμη, επίσης, κατάσταση, ωστόσο στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με όσα μεταδίδει το MEGA, δεν αποκλείεται και τα άλλα δύο άτομα να χρειαστεί να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση.

«Πέρασε το τζιπ και τους έβρεξε…»

Μάλιστα, μιλώντας στο MEGA, συγγενείς των τραυματιών δίνουν μια νέα εκδοχή για το πως φτάσαμε στο αιματηρό περιστατικό.

«Τρώγανε σε μία πιτσαρία το βράδυ. Έβρεχε και πέρασε το τζιπ και τους έβρεξε, ο ένας φώναξε στον οδηγό του τζιπ και στη συνέχεια ο οδηγός και ο συνοδηγός βγήκαν από το αυτοκίνητο κι έγινε ό,τι έγινε» είπαν συγκεκριμένα.

Την ίδια στιγμή, οι αρχές διεξάγουν έρευνα για το περιστατικό, ενώ έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες, καθώς και το τζιπ που φέρονται να χρησιμοποιούσαν την ώρα της επίθεσης. Την έρευνα έχει αναλάβει το  τμήμα δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής.

Το χρονικό της αιματηρής επίθεσης

Σύμφωνα με πληροφορίες στο επίκεντρο της υπόθεσης βρίσκεται μία παρέα με έξι ή επτά άνδρες από την Κρήτη, οι οποίοι διασκέδαζαν στην περιοχή από νωρίς καθώς ένας εξ’ αυτών πρόκειται να παντρευτεί στα τέλη του μήνα.

Η παρέα πέρασε από διάφορα νυχτερινά καταστήματα και λίγο πριν τις 07:00 βγήκαν και πήγαν να φάνε σε πιτσαρία που βρίσκεται στην οδό Ιακχου, πλησίον από το κλαμπ Esqape.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, λίγη ώρα αργότερα και ενώ δύο – τρία από τα άτομα αυτά έτρωγαν κάποιος από τους υπόλοιπους που ήταν παραδίπλα φώναξε την ώρα που περνούσε ένα ανθρακί αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού.

Το αυτοκίνητο σταμάτησε λίγο πιο κάτω και δυο άτομα κατέβηκαν και τους προσέγγισαν, με τον έναν εξ αυτών να πυροβολεί προς την παρέα των Κρητικών, τραυματίζοντας τρεις εξ αυτών.

Η ανακοίνωση του κλαμπ

Το νυχτερινό κέντρο με ένα instagram story αναφέρει τα εξής για το περιστατικό:

«Σας ανακοινώνουμε επίσημα ότι το μαγαζί δεν έχει καμία σχέση με τα χτεσινά γεγονότα. Είχε ήδη κλείσει όταν έπεσαν οι πυροβολισμοί στο απέναντι μαγαζί».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024