Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτά είναι τα τέσσερα σημάδια που δείχνουν ότι σε απατάει

Αυτά είναι τα τέσσερα σημάδια που δείχνουν ότι σε απατάει

Αν ο/η σύντροφός σας κάνει δύο ή παραπάνω από τα παρακάτω, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί…

Δυστυχώς η απιστία σε μια σχέση είναι πολύ πιο σύνηθες φαινόμενο απ’ όσο νομίζουμε. Συγκεκριμένα, έρευνα του 2020 έδειξε ότι το 26% των ανθρώπων που είχαν σχέσεις αναγκάστηκαν να αντιμετωπίσουν το ζήτημα της απιστίας με τον σύντροφό τους.

Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ δύσκολο να καταλάβουμε αν ο σύντροφός μας μας απατάει, ωστόσο, ευτυχώς υπάρχουν κάποια σημάδια, τα οποία αν τα παρατηρήσουμε θα πρέπει… να μας γεννήσουν υποψίες.

Φυσικά, δεν εννοούμε ότι όποιος κάνει ένα από τα παρακάτω είναι άπιστος στη σχέση του, ούτε ότι τα παρακάτω στοιχεία είναι 100% πειστήρια απιστίας, ωστόσο αν ο/η σύντροφός σας κάνει δύο ή παραπάνω από τα 4 πράγματα που ακολουθούν, καλό θα ήταν να… είστε λίγο παραπάνω προσεκτικοί.

Αν ο/η σύντροφός σας κάνει δύο ή παραπάνω από τα παρακάτω, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί…

Τέσσερα αλάνθαστα σημάδια που δείχνουν ότι σε απατάει

ιδιωτικός ερευνητής που έχει κληθεί να εξιχνιάσει αρκετά περιστατικά απιστίας από απατημένους συντρόφους, αποκάλυψε τα τέσσερα χαρακτηριστικά σημάδια ύποπτης συμπεριφοράς.

Αλλαγή κωδικών στο τηλέφωνο

Ο ερευνητής προειδοποιεί ότι η ξαφνική αλλαγή στους κωδικούς πρόσβασης στο κινητό τηλέφωνο είναι μια ύποπτη κίνηση. Επίσης, όταν αρχίζει και παίρνει το τηλέφωνό του/της παντού όπου πηγαίνει, ακόμα και μέσα στο σπίτι ή όταν ζητήσεις να το χρησιμοποιήσεις και σου αρνηθεί είναι ξεκάθαρα σημάδια.

Ακόμα και ο τρόπος που τοποθετεί το τηλέφωνο. Αν το έχει στραμμένο με την οθόνη προς τα κάτω, τότε κάτι… τρέχει.

Αλλαγή στην καθημερινή συμπεριφορά

Αν ο σύντροφός αρχίσει και αλλάζει την καθημερινή συμπεριφορά του και αποφεύγει να περνάει πολύ χρόνο με το ταίρι του είναι ένα ακόμα σημάδι.

«Αν νιώθετε ότι ο σύντροφός σας έχει αρχίσει ξαφνικά να σας αποφεύγει και δεν θέλει να κάνετε κοινά πράγματα ή σταματήσει να σας μιλάει για την ημέρα του τότε συμβαίνει κάτι ύποπτο. Οι σύντροφοι συχνά αποφεύγουν τους συζύγους τους ή τους λένε λιγότερα για την ημέρα τους, επειδή είναι αδύνατο να θυμούνται όλα τα ψέματα που έχουν κατά καιρούς πει» λέει ο ερευνητής.

Μειωμένη ή αυξημένη ερωτική διάθεση

Η έντονη ή μειωμένη σεξουαλική διάθεση μπορεί να οφείλεται σε απιστία. Δηλαδή, αυτός που απατάει, είτε δεν θα έχει διάθεση όπως είχε πριν, είτε θα είναι… αχόρταγος σε μια προσπάθεια να καλύψει τα παραπτώματά του.

«Οι άπιστοι κάνουν συνήθως λιγότερο σεξ με τον σύντροφό τους, επειδή τον απατούν. Αλλά μερικές φορές μπορεί να κάνουν υπερβολικά πολύ σεξ στο σπίτι, επειδή αισθάνονται ένοχοι. Το κάνουν για να καλύψουν την απιστία τους. Αν ο σύντροφός σας αρχίσει να εισάγει νέα πράγματα στην σεξουαλική σας ζωή που δεν υπήρχαν πριν, αυτό είναι επίσης ύποπτο» λέει ο ιδιωτικός ερευνητής.

Αρνητικότητα και νεύρα

Η απιστία φέρνει συχνά νεύρα και αρνητικότητα. Έτσι αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι άπιστοι να επιτίθενται συχνά στον σύντροφό τους.

«Για να απαλλαγούν από την ένταση που νιώθουν μέσα τους, θα προσπαθήσουν να πείσουν τον εαυτό τους ότι εσύ είσαι το πρόβλημα και θα γίνουν επικριτικοί μαζί σου από το πουθενά» καταλήγει ο ιδιωτικός ερευνητής.

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024