Ο Τσάβι μία ημέρα πριν το ματς της Μπαρτσελόνα με τη Βαλένθια στο «Μεστάγια» για την 17η αγωνιστική της La Liga προχώρησε σε δηλώσεις που αφορούν το μέλλον του. Ο Ισπανός τεχνικός ανανέωσε το συμβόλαιό του τον περασμένο Σεπτέμβριο μέχρι το 2025 με οψιόν για ακόμη μία σεζόν.
Ωστόσο, η διοίκηση των Καταλανών βρίσκεται σε σκέψεις για το εάν θα επεκτείνει για περισσότερα χρόνια τη συνεργασία της με τον νεαρό προπονητή. Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Τσάβι, πάντως, αναφέρθηκε στο μέλλον του στον ισπανικό σύλλογο και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί, παρά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα σε Ισπανία και Ευρώπη.
Ξεκάθαρος ο Ισπανός τεχνικός ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί.
Αναλυτικά είπε ο Τσάβι: «Δεν σκέφτομαι να παραιτηθώ. Είμαι μια χαρά, πολύ ενθουσιασμένος σκεπτόμενος ότι μπορούμε να έχουμε μια σπουδαία σεζόν. Πιστεύω περισσότερο από ποτέ στο πρότζεκτ και στους παίκτες. Έχω μια πολύ καλή σχέση με τον πρόεδρο, με τον Ντέκο, με τον Γιούστε».
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
?? Xavi on his future: “I’m NOT thinking about resigning. I’m fine, very excited thinking that we can have a great season”.
“I believe more than ever in the project and the players. I have a great relationship with the president, with Deco, with Yuste”. pic.twitter.com/7lDKoNA3Z8
Ο Εργκίν Αταμάν συμπεριέλαβε τους Γκριγκόνις και Τολιόπουλο στη 12άδα του Παναθηναϊκού για το πρώτο ματς με τη Βαλένθια, αφήνοντας εκτός τον Καλαϊτζάκη.
LIVE: Ολυμπιακός – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 21:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Μονακό για το Game 1 των playoffs της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports 4HD.
LIVE: Φενέρμπαχτσε – Ζάλγκιρις. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Ζάλγκιρις για το Game 1 των playoffs της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports 5HD.
Ιβάν Σαββίδης και Ραζβάν Λουτσέσκου έφαγαν μαζί και τα είπαν για την επόμενη ημέρα του ΠΑΟΚ μετά την απώλεια των περισσότερων στόχων που είχαν τεθεί για τη φετινή σεζόν.