Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αποκλειστικά στο in ο νέος δήμαρχος Δυτικής Μάνης για τις γάτες που δηλητηριάστηκαν από φόλα

Αποκλειστικά στο in ο νέος δήμαρχος Δυτικής Μάνης για τις γάτες που δηλητηριάστηκαν από φόλα

«Έχω σκυλάκια σπίτι μου και η πίκρα είναι τεράστια» είπε αποκλειστικά στο in ο νέος δήμαρχος Δυτικής Μάνης.

«Ελέγξαμε το υλικό από τις κάμερες αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να διακρίνουμε κάτι» δήλωσε αποκλειστικά στο in ο νεοεκλεγόμενος δήμαρχος Δυτικής Μάνης, Γιώργος Χιουρέας για τις σχεδόν 20 γάτες που δηλητηριάστηκαν από φόλα στο χωριό Άγιος Νικόλαος.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε στο in: «Το γεγονός είναι απαράδεκτο. Εγώ δεν έχω αναλάβει ακόμη την διοίκηση του Δήμου, ωστόσο κινούμε ήδη διαδικασία μήπως μπορέσουμε από το υλικό από κάποιες κάμερες ασφαλείας και άλλα στοιχεία να βγάλουμε άκρη. Έχουμε δει το υλικό από τις κάμερες που λειτουργούν στο χωριό αλλά δεν έχει εντοπιστεί κάτι μεμπτό. Δεν φαίνεται κάτι».

Κάνει μήνυση

Ο νέος δήμαρχος Δυτικής Μάνης, Γιώργος Χιουρέας

Tι άλλες ενέργειες όμως σκοπεύει να κάνει ο νέος δήμαρχος Δυτικής Μάνης; «Έχουμε ήδη αναθέσει την υπόθεση σε δικηγόρο ώστε να προβεί σε μήνυση κατά παντός υπευθύνου για το περιστατικό» είπε στο in ο κ. Χιουρέας για να προσθέσει:

«Γενικά επειδή στην Ελλάδα τα ζωάκια μας είναι αρκετά παραμελημένα, πρέπει να δείξουμε περισσότερη μέριμνα. Και ο ίδιος προσωπικά έχω σπίτι 2 σκυλάκια και θεωρώ πως σε σχέση με την Ευρώπη πρέπει να κάνουμε πολλά βήματα μπροστά. Στην περιοχή έχουμε ένα σύλλογο που ασχολείται ενεργά με τα αδέσποτα και μάλιστα και η προηγούμενη δημοτική αρχή ενίσχυσε οικονομικά τον σύλλογο διότι τα έξοδα περισυλλογής και φροντίδας τους είναι αρκετά. Είναι και δική μας προτεραιότητα να κάνουμε ότι είναι εφικτό για τα αδέσποτα. Αναφορικά με το τραγικό γεγονός με τις γατούλες θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να βρεθεί ο υπαίτιος του γεγονότος».

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024