Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το F12 στο Opera GX σας προστατεύει από τα αδιάκριτα βλέμματα

Το F12 στο Opera GX σας προστατεύει από τα αδιάκριτα βλέμματα

Ο browser που αναπτύσσεται από την νορβηγική Opera Software, με τη νέα λειτουργία, καλύπτει τις ανάγκες των χρηστών σε περίπτωση μιας… απροσδόκητης εισόδου.

Ο Opera GX, ένα από τα καλύτερα προγράμματα περιήγησης ειδικά αν είστε gamer, προχωρά στην προσθήκη ενός νέου «κουμπιού πανικού» προστατεύοντάς σας από τα… αδιάκριτα μάτια.

Είναι σχεδιασμένο για γρήγορη παύση της αναπαραγωγής από όλες τις καρτέλες και εναλλαγή σε ένα νέο παράθυρο ασφαλούς περιεχομένου κατά τη διάρκεια μιας… απροσδόκητης εισόδου ή όταν το αφεντικό σας πιάνει να παρακολουθείτε Twitch ενώ θα έπρεπε να είστε «κολλημένοι» στο Excel.

Το ενεργοποιείς με το πάτημα του κουμπιού F12

Η νέα λειτουργία μπορεί να ενεργοποιηθεί χρησιμοποιώντας το πλήκτρο F12 δεσμεύοντας με αυτόν τον τρόπο ένα πλήκτρο λειτουργίας που κανείς (εκτός από τους προγραμματιστές) δεν χρησιμοποιεί αυτή τη στιγμή.

Για να ενεργοποιήσετε το κουμπί πανικού

Η Opera σας επιτρέπει με αυτόν τον τρόπο να επιλέξετε έναν ιστότοπο για να τον ορίσετε ως ασφαλή καρτέλα, με προεγκατεστημένες επιλογές για το YouTube, το Twitch και τη Wikipedia.

Για να λειτουργήσει το κουμπί πανικού θα πρέπει να ενεργοποιήσετε την επιλογή «early bird» στις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης Opera GX. Αποτελεί μέρος της τελευταίας ενημέρωσης (επιπέδου 5) του Opera GX η οποία περιλαμβάνει επίσης μια λειτουργία καρτελών επισκεπτών και βελτιώσεις στις συνδέσεις στο Twitch.

Το πρόγραμμα περιήγησης έχει ενσωματωμένη λειτουργία ad blocking, VPN, δέχεται επεκτάσεις, έχει προστασία από phishing και malware, υποστηρίζει συγχρονισμό σελιδοδεικτών και προσθήκη συντομεύσεων στην αρχική σελίδα κ.α. Επίσης έχει ορθογραφικό έλεγχο στα ελληνικά και σε πολλές άλλες γλώσσες καθώς και εργαλεία για προγραμματιστές.

Sports in

Με αυτήν την τιμωρία κινδυνεύει ο Αλμέιδα μετά την απίστευτη επίθεση στην Τούμπα (vid, pics)

Δείτε με τι τιμωρία κινδυνεύει ο Ματίας Αλμέιδα, σύμφωνα με το άρθρο 10 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, μετά την απίστευτη επίθεση σε άνθρωπο της ΔΕΑΒ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024