
Γκριεζμάν: «Το ρεκόρ είναι πολύ κοντά και ανυπομονώ να το ξεπεράσω»
Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης της Ατλέτικο με τη Λάτσιο ο Αντουάν Γκιεζμάν, μίλησε για το ρεκόρ που κυνηγά…
Με πρωταγωνιστή τον Αντουάν Γκριεζμάν, η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε εντός έδρας της Λάτσιο με 2-0 και προκρίθηκε στους «16» του Champions League, ως πρώτη από τον 5ο όμιλο.
Οι «ροχιμπλάνκος» πέτυχαν την 11η διαδοχική νίκη στο «σπίτι τους» σε όλες τις διοργανώσεις και δείχνουν πως τη φετινή σεζόν είναι σε εξαιρετική κατάσταση, πηγαίνουν πολύ καλά τόσο στη La Liga όσο και στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
Ο Αντουάν Γκριεζμάν και το ιδιαίτερο ρεκόρ που κυνηγάει
Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Γάλλος μεοσεπιθετικός, δήλωσε:
«Ήταν σημαντικό για εμάς να προκριθούμε στους 16. Πέρυσι (σ.σ. η Ατλέτικο είχε αποκλεισθεί) βλέποντας τους αγώνες τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο, έλεγα στον εαυτό μου ότι είχαμε το επίπεδο να είμαστε ανταγωνιστικοί σ’ αυτήν την φάση της διοργάνωσης και ήμουν έξαλλος».
Ο Γκριεζμάν σημείωσε το 5ο του γκολ στην εφετινή διοργάνωση και προηγείται στον σχετικό πίνακα μαζί με τους Χάαλαντ, Χόϊλουντ και Μοράτα, ενώ πλησιάζει σε ένα ιστορικό ρεκόρ, καθώς απέχει μόλις δύο γκολ, από το να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην Ιστορία της Ατλέτικο Μαδρίτης. Μέχρι σήμερα, ο «Γκριζού» έχει πετύχει 171 τέρματα, ενώ στην κορυφή βρίσκεται ο «θρύλος» των Μαδριλένων, Λουϊς Αραγονιές με 173 γκολ.
«Το ρεκόρ είναι πολύ κοντά και ανυπομονώ να το ξεπεράσω, αλλά χωρίς αυτό να με… τρελαίνει», σχολίασε ο Γάλλος άσος.
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 30χρονος οδηγός που έτρεχε με 209 χλμ/ώρα στην Περιφερειακή Οδό
- Κτηνίατροι: Όταν η φροντίδα των ζώων συναντά την ανθρώπινη πίεση
- How Greece Is “Locking In” the Aegean Sea
- Ανατροπές στη Euroleague: Ο Παναθηναϊκός, ο Ομπράντοβιτς, η ομάδα που μπαίνει «σφήνα» και ο Σπανούλης
- Eurovision 2026: Η Ντάρα επέστρεψε στη Βουλγαρία – Η θερμή υποδοχή
- Θεσσαλονίκη: Νεροπίστολα, βιντεοσκόπηση και ξυλοδαρμός στον Εύοσμο – Συνελήφθησαν 6 νεαροί

