Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «τρελάθηκαν» - Θέλουν Γκριεζμάν και τριπλασιάζουν τον μισθό του

Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «τρελάθηκαν» – Θέλουν Γκριεζμάν και τριπλασιάζουν τον μισθό του

Αγγλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε επαφές με τον ατζέντη του Αντουάν Γκριζμάν με σκοπό τον τριπλασιασμό του μισθού του.

Τα διοικητικά θέματα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχουν τέλος τα τελευταία 24ωρα καθώς ο πλουσιότερος Βρετανός άνθρωπος του πλανήτη, Τζιμ Ράτκλιφ, θα ξοδέψει 2 δισεκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει το 25% των «κόκκινων διαβόλων».

Αυτό ίσως ηρεμήσει τους οπαδούς που βλέπουν την ομάδα τους να μην έχει σταθερή εικόνα φέρνοντας πολλά απογοητευτικά αποτελέσματα, που κοντεύουν να την αφήσουν από πολύ νωρίς εκτός διεκδίκησης της Premier League εντός Αγγλίας και φυσικά αν την αφήσουν και ακόμη και εκτός Champions League, ειδικά μετά την ήττα από την Κοπεγχάγη πριν δύο εβδομάδες στη Δανία.

Τα δημοσιεύματα του «Νησιού». βέβαια υπό το νέο πρίσμα και την είσοδο του Ράτκλιφ στην ομάδα, έχουν ξεκινήσει τα σενάρια, καθώς αναφέρουν πως ο αγγλικός σύλλογος βρίσκεται σε συζητήσεις με την πλευρά του Αντουάν Γκριεζμάν με ένα ποσό που θα τριπλασιάσει τις ετήσιες απολαβές του Γάλλου.

Η εξαιρετική σεζόν και η ανανέωση

Ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης διανύει μία εξαιρετική σεζόν επιστρέφοντας στις καλές εμφανίσεις και στον καλό του εαυτό μετά την επιστροφή του στους «ροχιμπλάνκος». Βέβαια εμπόδιο στη μετακίνησή του στην κόκκινη μεριά του Μάντσεστερ είναι ότι ο 32χρονος άσος είχε ξεκαθαρίσει σε δηλώσεις του πως περιμένει πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του καθώς το τωρινό λήγει το καλοκαίρι του 2026.

Τη φετινή σεζόν μετράει 12 γκολ και 1 ασίστ σε 16 αγώνες σε πρωτάθλημα και Champions League.

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024