
Αϊτόρ: «Αισθάνομαι συντετριμμένος»
Απαρηγόρητος εμφανίστηκε μετά την ήττα και τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από την Μακάμπι Χάιφα ο Αϊτόρ.
Απαρηγόρητος εμφανίστηκε μετά την ήττα και τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από την Μακάμπι Χάιφα ο Αϊτόρ.
«Είναι μία πολύ σκληρή βραδιά, αισθάνομαι συντετριμμένος όλο αυτό τον καιρό τον δώσαμε τα πάντα. Δε μπορούμε να δεχόμαστε τέτοια άσχημα γκολ. Είναι μία πάρα πολύ δύσκολη βραδιά για εμάς και τους φιλάθλους μας», είπε αρχικά στην κάμερα της Cosmote TV.
Για το γκολ που άργησε να έρθει: «Κάναμε το παιχνίδι μας, ο αντίπαλος είναι ομάδα υψηλού επιπέδου, χάσαμε ευκαιρίες με τον αντίπαλο να έχει 10 παίκτες στην περιοχή.
Μάθαμε πολλά από το ματς, προσπαθήσαμε, όμως πλέον έχουμε πολύ δρόμο σε πρωτάθλημα και κύπελλο».
- Υποκλοπές: Κυβερνητικά…. μαθήματα «θεσμικής συμπεριφοράς» ανήμερα της διάταξης του ΑΠ – Σκληρή κόντρα κυβέρνησης – ΠΑΣΟΚ
- H εργασιακή ευτυχία… φέρνει επιχειρηματική επιτυχία – Έρευνα του London School of Economics
- «Σπίτι μου ΙΙ»: Καταληκτική ημερομηνία για τη συμβασιοποίηση των δανείων του προγράμματος η 2α Ιουνίου 2026
- Σκάλα Ωρωπού: Προχωρά το «ξεμπάζωμα» στην περιοχή Natura – Έστειλε την υπόθεση στον εισαγγελέα ο Κικίλιας
- Michael: Η βιογραφική ταινία του Μάικλ Τζάκσον προσέλκυσε κοινό παρά τις έντονες αντιδράσεις
- Χαμός με το ιατρικό επιτελείο της Τότεναμ




