Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Get more this X-mas: Γιορτινές ατασθαλίες στις οποίες ενδίδουν ακόμη και τα καλύτερα παιδιά

Get more this X-mas: Γιορτινές ατασθαλίες στις οποίες ενδίδουν ακόμη και τα καλύτερα παιδιά

Βγες από το comfort zone σου, ενέδωσε στις εμπειρίες που αποκαλύπτουν την πιο naughty εκδοχή σου και πάρε περισσότερα!

Τα φετινά Χριστούγεννα είσαι σε διάθεση jingle and ready to mingle; Τότε, οφείλεις στον εαυτό σου να το γιορτάσεις δεόντως, είτε είσαι σόλο, είτε υπάρχει κάποιο ξεχωριστό πρόσωπο στη ζωή σου, ενδίδοντας σε μικρές γιορτινές ατασθαλίες.

Έτσι και αλλιώς, εφόσον τους προηγούμενους μήνες ήσουν τόσο καλό και συνετό παιδί, δεν πειράζει να το ρίξεις και λίγο έξω, δηλαδή να βιώσεις πρωτόγνωρες εμπειρίες ηδονής που θα σε βοηθήσουν να καταρρίψεις τα ταμπού και να καταλάβεις πως στο σεξ, ευτυχώς, όπως και στη ζωή, δεν υπάρχει μόνο μία οπτική.

Όπως και να έχει, αν αυτό το κείμενο σε βρίσκει κάπως απροετοίμαστο και λίγο διστακτικό να αποποιηθείς τη nice εκδοχή που σε χαρακτηρίζει, παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικές προτάσεις στις οποίες θα ενέδιδαν ακόμη και τα καλύτερα παιδιά, καθώς είναι αυτές που τους δίνουν dirty inspo και κίνητρα για να get more this X-mas!

#1 Ντύσου «φωτιά» στα κόκκινα ή έστω Santa Baby

Κοίτα μια στιγμή γύρω σου και θα συνειδητοποιήσεις πως η υπερβολή είναι ο «κανόνας» των Χριστουγέννων. Οπότε μην διστάσεις να φορέσεις αγιοβασιλιάτικο σκουφί ή στολή, αφτιά ταράνδου με δαντελωτά εσώρουχα στο κόκκινο της «φωτιάς». Μία φαρδιά χρυσή κορδέλα ή μία λαμπερή γιρλάντα στα επίμαχα σημεία είναι πάντα ευπρόσδεκτες και μπορούν να αξιοποιηθούν ακόμη και για τεχνικές bonding. Μία γιορτινή αμφίεση, ειδικότερα μία DIY που απαιτεί φαντασία και αξεσουάρ τα οποία μπορούν να ενταχθούν στην ερωτική πράξη, δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για ένα σκανταλιάρικο roleplay. Ναι ένα γιορτινό roleplay που ξεπερνά κάθε φαντασία και περιλαμβάνει το Durex Feel Λιπαντικό που ενισχύει κάθε ερωτική εμπειρία, μετατρέπει μία κατά τα άλλα κρύα νύχτα του χειμώνα σε μία σούπερ hot βραδιά ανεξέλεγκτου πάθους. Από εμάς είναι «ναι»!

#2 Τόλμησε ένα quickie στο αμάξι χωρίς φόβο αλλά με πάθος

Βρίσκεσαι καθοδόν με το ταίρι σου και κατευθύνεστε προς ένα φιλικό σπίτι στο οποίο είστε καλεσμένοι για γιορτινό ρεβεγιόν; Πώς θα σου φαινόταν στο σημείο αυτό να κάνατε μία σύντομη παράκαμψη για ένα αναζωογονητικό quickie στο πίσω κάθισμα; Φαντάσου, απλώς, τι θα ακολουθήσει μετά. Φαντάσου, πόσο πιο απολαυστική θα είναι η συνέχεια αυτής της νύχτας, τις ματιές, τα inside jokes και τα ερωτικά υπονοούμενα που θα ανταλλάσσετε με το ταίρι σου όλο το βράδυ μέχρι να γυρίσετε σπίτι, γνωρίζοντας με κάθε λεπτομέρεια τι κάνατε λίγο πριν, στο παρακάτω στενό. Αν στη σκέψη και μόνο ανυπομονείς για αυτή την εμπειρία, φρόντισε να βάλεις έγκαιρα ένα πακέτο με προφυλακτικά Durex στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου, για να πάρεις περισσότερα και να μην μείνεις μόνο με τη σκέψη και το τιμόνι στο χέρι.

#3 Εμπλούτισε το ερωτικό μενού με τις πιο γιορτινές γεύσεις

Σαμπάνια, φράουλες, σαντιγί ή ζάχαρη άχνη; Το σίγουρο είναι πως η πιο λαχταριστή σκανταλιά των Χριστουγέννων θα σερβιριστεί στην κρεβατοκάμαρά σου. Αν είσαι αρκετά cool με τους λεκέδες για να βάλεις το φαγητό στο παιχνίδι, τότε αξίζει να δοκιμάσεις με όλες σου τις αισθήσεις. Και επειδή τρώγοντας έρχεται η όρεξη, προτίμησε κάτι ελαφρύ και γλυκό, γεύσεις ντελικάτες, φρουτώδεις που έχουν ευχάριστο άρωμα και υφή πάνω στο γυμνό δέρμα. Μάνγκο, berries, μακαρόν ή παγωτό βανίλια; Χορτάστε ο ένας από τον άλλο, καθώς ανακαλύπτετε νέες ερωτογενείς ζώνες, σε μία νόστιμη περιπλάνηση που ξεκινά πάνω στον πάγκο της κουζίνας και οδηγεί σε αναπάντεχες εκρήξεις απόλαυσης στο κρεβάτι. Έρευνες δείχνουν πως οι γιορτές είναι η πιο αντιερωτική περίοδος του έτους, όμως είμαστε σίγουροι πως υπάρχει μια μυστική συνταγή που αποδεικνύει το αντίθετο.

#4 Απόλαυσε ένα sexy pampering session με άρωμα γκουαρανά

Έπειτα από έναν «μαραθώνιο» στα μαγαζιά για τις αγορές των Χριστουγέννων, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να κλείσεις την ημέρα σου, από το να μοιραστείς με τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σου ένα απόγευμα ή μία νύχτα απόλυτου pampering. Μπείτε μαζί στο μπάνιο και παίξτε με μάσκες προσώπου και σπιτικές συνταγές απολέπισης από φυσικά υλικά. Ανάψτε κεριά, σβήστε το φως, φτιάξτε ατμόσφαιρα και τρυπώστε σε ένα «καυτό» bubble bath για δύο, με άλατα και μείγμα αιθέριων ελαίων. Συνεχίστε με ένα sexy session μασάζ, χρησιμοποιώντας το Massage Λιπαντικό 2in1 με εκχύλισμα Guarana της Durex, το οποίο είναι απαλό, μεταξένιο και θα «σφραγίσει» αυτή την εμπειρία φροντίδας με ένα αισθησιακό άρωμα.

Αν θέλεις, λοιπόν, να πάρεις περισσότερα τα φετινά Χριστούγεννα, αρκεί να βγεις για λίγο από το comfort zone σου. Ενδίδοντας σε sexy εμπειρίες που αφυπνίζουν τις αισθήσεις και περιλαμβάνουν Durex παιχνίδια, λιπαντικά και προφυλακτικά, θα κάνεις τις γιορτές λίγο πιο naughty και spice.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024