Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Νίκησες τον καρκίνο» - Συγκλονιστικό βίντεο, με πιλότο να ανακοινώνει εν πτήσει σε 10χρονο τα καλά νέα

«Νίκησες τον καρκίνο» – Συγκλονιστικό βίντεο, με πιλότο να ανακοινώνει εν πτήσει σε 10χρονο τα καλά νέα

Οι επιβάτες του αεροπλάνου σήκωσαν πολύχρωμα χαρτόνια που έγραφαν «You are cancer free!» - Η περιπέτεια του αγοριού τελείωσε, με τον μικρό να το μαθαίνει τον πιο απίστευτο τρόπο

Η οικογένεια ενός 10χρονου που πάλευε με -ακόμη έναν- καρκίνο τα τελευταία δύο χρόνια, επιφύλαξε στον ίδιο την πιο ευχάριστη έκπληξη της ζωής του.

Οι τελευταίες εξετάσεις του παιδιού έδειξαν ότι νίκησε τον καρκίνο, γεγονός που του ανακοινώθηκε την ώρα που η οικογένεια επέβαινε σε πτήση με προορισμό τις ΗΠΑ.

Μάλιστα, ήταν ο πιλότος εκείνος που ανακοίνωσε στον ίδιο, και ταυτόχρονα σε όλο το αεροπλάνο, τα ευχάριστα νέα. Το αγοράκι ήταν σαστισμένο την ώρα που άκουγε τα υπέροχα μαντάτα από τα μεγάφωνα του αεροσκάφους, μη μπορώντας να πιστέψει στ’ αφτιά του.

«You are cancer free!»

Οι συγγενείς του παιδιού, αλλά και όλοι οι επιβάτες, ήταν άκρως συγκινημένοι, με τους τελευταίους, δε, να υψώνουν χαρτόνια στέλνοντας στον λιλιπούτειο μαχητή το δικό τους μήνυμα: «You are cancer free!»

Οι επιβάτες του αεροπλάνου σήκωσαν πολύχρωμα χαρτόνια που έγραφαν «You are cancer free!»

Όταν συνέβησαν τα παραπάνω, ο Τζέικομπ, ο οποίος νίκησε τον καρκίνο, ταξίδευε με τους γονείς του με προορισμό τη Φλόριντα, προκειμένου να διασκεδάσουν στο πάρκο της Ντίσνεϊ.

Ο πιλότος της πτήσης 567, ο οποίος είχε συνεννοηθεί με τους γονείς του μικρού, άνοιξε την ενδοεπικοινωνία και είπε στους επιβάτες ότι ανάμεσά τους βρίσκεται ένα πολύ γενναίο παιδάκι, 10 ετών, ο Τζέικομπ.

Ο Τζέικομπ σήκωσε το χεράκι του για να τον δουν όλοι, όπως του ζήτησε ο κυβερνήτης του αεροπλάνου. Στη συνέχεια, ο πιλότος μίλησε για το μαρτύριο του αγοριού, που τα περισσότερα χρόνια τις ζωή τους πάλευε με διάφορους καρκίνους.

Ο τελευταίος που αντιμετώπισε, κι εν τέλει νίκησε, όπως έχει κάνει πάντοτε μέχρι τώρα, ήταν στον εγκέφαλο. «Διέψευσε όλους τους γιατρούς του. Είναι μαχητής και θέλω να τον χειροκροτήσετε», είπε ο κυβερνήτης, κάτι που έκαναν όλοι οι επιβάτες.

«Όμως σήμερα δεν γιορτάζουμε ένα ονειρικό ταξίδι στην Ντίσνεϊλαντ, αλλά γιορτάζουμε ένα θαύμα. Τζέικομπ, πριν απογειωθούμε λάβαμε μερικά νέα που έχω την τιμή και τη χαρά να μοιραστώ μαζί σας… Ο τελείωσε με τον καρκίνο!», ανακοίνωσε ο πιλότος, ακολούθησαν χειροκροτήματα, ενώ οι γονείς του αγκάλιασαν τον γιο τους, μέσα σε δάκρυα χαράς.

Δείτε τι σκάρωσε στον λιλιπούτειο νικητή η οικογένειά του

@goodtous13Mother find out dying child is cancer free ❤️♬ Oh No – Kreepa

Sports in

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς για τη φάση των «64» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024