Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ισπανία: Η χριστουγεννιάτικη κάρτα της βασιλικής οικογένειας

Ισπανία: Η χριστουγεννιάτικη κάρτα της βασιλικής οικογένειας

H φωτογραφία τραβήχτηκε στις 31 Οκτωβρίου στα γενέθλια – ορόσημο της πρωτότοκης κόρης του ζευγαριού και διαδόχου του θρόνου.

Μέσα στον απόηχο φημών και σκανδάλων για τη βασίλισσα Λετίθια, η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας έδωσε στη δημοσιότητα τη χριστουγεννιάτικη κάρτα της για το 2023. Είναι ένα οικογενειακό στιγμιότυπο, όπου το βασιλικό ζεύγος ποζάρει μαζί με τις κόρες τους, την πριγκίπισσα Λεονόρ και την 16χρονη Ινφάντα Σοφία.

Στη φωτογραφία, η Λετίθια φορά ένα μπλε φόρεμα Carolina Herrera και αξεσουάρ του διάσημου οίκου Bulgari ενώ η διάδοχος του θρόνου ένα λευκό κοστούμι Sastrería Serna. Όπως αναφέρει η Daily Mail, η τετραμελής ισπανική οικογένεια «φαίνεται πιο δυνατή από ποτέ»

«Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέος έτος 2024. Το ευχόμαστε με όλη μας την αγάπη», γράφει χαρακτηριστικά η κάρτα στα αγγλικά και στα ισπανικά ενώ έχει τις υπογραφές και των τεσσάρων μελών.

Στη φωτογραφία, η Λετίθια φορά ένα μπλε φόρεμα Carolina Herrera και αξεσουάρ του διάσημου οίκου Bulgari ενώ η διάδοχος του θρόνου ένα λευκό κοστούμι Sastrería Serna. Όπως αναφέρει η Daily Mail, η τετραμελής ισπανική οικογένεια «φαίνεται πιο δυνατή από ποτέ».

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, η φωτογραφία τραβήχτηκε στις 31 Οκτωβρίου στα γενέθλια – ορόσημο της πρωτότοκης κόρης του ζευγαριού και διαδόχου του θρόνου.

Η πριγκίπισσα Λεονόρ ορκίστηκε πίστη στο Ισπανικό Σύνταγμα και έλαβε το μενταγιόν του Βασιλικού και Διακεκριμένου Ισπανικού Τάγματος του Carlos ΙΙΙ μέσα σ’ ένα παρατεταμένο χειροκρότημα από τα μέλη του κοινοβουλίου.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024