Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Η οικογενειακή χριστουγεννιάτικη φωτογραφία με τα 3 παιδιά του
Σε χριστουγεννιάτικο πνεύμα η πριγκιπική οικογένεια.
Λίγο πριν τα Χριστούγεννα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον δημοσίευσαν ένα χαλαρό οικογενειακό πορτρέτο με τα τρία τους παιδιά με ασορτί λευκά πουκάμισα, που φορά αντίστοιχα όλη η οικογένεια. Η φωτογραφία θα βρίσκεται στο μπροστινό μέρος της χριστουγεννιάτικης κάρτας τους φέτος.
Χριστουγεννιάτικα χαμόγελα
Η ασπρόμαυρη εικόνα που επέλεξαν ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας δείχνει το ζευγάρι να χαμογελά δίπλα στους γιους του Πρίγκιπα Τζορτζ, 10 ετών και τον Πρίγκιπα Λούις, 5 ετών, ενώ η Πριγκίπισσα Σάρλοτ, 8 ετών, κάθεται σε μια καρέκλα στο μπροστινό μέρος της ομάδας.

Όλα τα μέλη της οικογένειας στο ίδιο στιλ
Τα αγόρια είναι ντυμένα με ασορτί μονόχρωμα πουκάμισα και σκούρο παντελόνι, ενώ η Κέιτ και η Σάρλοτ έχουν αλλάξει το παντελόνι με τζιν. Ο Ουίλιαμ, η Κέιτ και τα παιδιά τους φωτογραφήθηκαν στο Windsor νωρίτερα φέτος από τον καταξιωμένο φωτογράφο Josh Shinner.
Η φετινή κάρτα, αν και λιγότερο επίσημη από αυτή που εξέδωσε ο Βασιλιάς, δείχνει μεγαλύτερη αυτοσυγκράτηση από ορισμένες που είχαν εκδώσει προηγουμένως.
Η χριστουγεννιάτικη κάρτα του βασιλιά και της βασίλισσας
Ο βασιλιάς και η βασίλισσα επέλεξαν μια φωτογραφία στέψης που τραβήχτηκαν στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ για να κοσμήσουν την εορταστική τους κάρτα, η οποία θα σταλεί σε φίλους, συγγενείς και άλλους βασιλείς.
View this post on Instagram
Η επίσημη εικόνα, που δείχνει τον Κάρολο και την Καμίλα στην αίθουσα του θρόνου του παλατιού μετά την τελετή τον Μάιο, τραβήχτηκε από τον φωτογράφο Hugo Burnand που απαθανάτισε το ζευγάρι να στέκεται δίπλα-δίπλα.
- Κολομβία: Ο πρόεδρος Πέτρο κηρύσσει τον πόλεμο στον ELN – Επικαλείται τις «απειλές επέμβασης» του Τραμπ
- Το Ιράν θα συνεχίσει «να υποστηρίζει αποφασιστικά» τη Χεζμπολά, δηλώνει σύμβουλος του Χαμενεΐ
- Χιλή: Ο Ρούμπιο συνεχάρη τον νέο ακροδεξιό πρόεδρο – Η κυβέρνηση των ΗΠΑ «αδημονεί» να συνεργαστεί μαζί του
- Λίβανος: Αλλοι 3 νεκροί σε ισραηλινές επιδρομές παρά την κατάπαυση του πυρός
- Χιλή: Εξέλεξαν ακροδεξιό πρόεδρο για πρώτη φορά μετά τη δικτατορία του Πινοτσέτ
- Ρωσία: Ως «ανεπιθύμητο οργανισμό» ταξινόμησε την Deutsche Welle η εισαγγελία
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ποιοι κινδυνεύουν από τη σούπερ γρίπη
- Γάζα: Ποιοι προσπαθούν να πλουτίσουν από την ανοικοδόμηση – Τα σχέδια Τραμπ και Κούσνερ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 15.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/youcef-boukhatem-r5KZ_UAvUe8-unsplash-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442