Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Η οικογενειακή χριστουγεννιάτικη φωτογραφία με τα 3 παιδιά του

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Η οικογενειακή χριστουγεννιάτικη φωτογραφία με τα 3 παιδιά του

Σε χριστουγεννιάτικο πνεύμα η πριγκιπική οικογένεια.

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον δημοσίευσαν ένα χαλαρό οικογενειακό πορτρέτο με τα τρία τους παιδιά με ασορτί λευκά πουκάμισα, που φορά αντίστοιχα όλη η οικογένεια. Η φωτογραφία θα βρίσκεται στο μπροστινό μέρος της χριστουγεννιάτικης κάρτας τους φέτος.

Χριστουγεννιάτικα χαμόγελα

Η ασπρόμαυρη εικόνα που επέλεξαν ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας δείχνει το ζευγάρι να χαμογελά δίπλα στους γιους του Πρίγκιπα Τζορτζ, 10 ετών και τον Πρίγκιπα Λούις, 5 ετών, ενώ η Πριγκίπισσα Σάρλοτ, 8 ετών, κάθεται σε μια καρέκλα στο μπροστινό μέρος της ομάδας.

Όλα τα μέλη της οικογένειας στο ίδιο στιλ

Τα αγόρια είναι ντυμένα με ασορτί μονόχρωμα πουκάμισα και σκούρο παντελόνι, ενώ η Κέιτ και η Σάρλοτ έχουν αλλάξει το παντελόνι με τζιν. Ο Ουίλιαμ, η Κέιτ και τα παιδιά τους φωτογραφήθηκαν στο Windsor νωρίτερα φέτος από τον καταξιωμένο φωτογράφο Josh Shinner.

Η φετινή κάρτα, αν και λιγότερο επίσημη από αυτή που εξέδωσε ο Βασιλιάς, δείχνει μεγαλύτερη αυτοσυγκράτηση από ορισμένες που είχαν εκδώσει προηγουμένως.

Η χριστουγεννιάτικη κάρτα του βασιλιά και της βασίλισσας

Ο βασιλιάς και η βασίλισσα επέλεξαν μια φωτογραφία στέψης που τραβήχτηκαν στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ για να κοσμήσουν την εορταστική τους κάρτα, η οποία θα σταλεί σε φίλους, συγγενείς και άλλους βασιλείς.

Η επίσημη εικόνα, που δείχνει τον Κάρολο και την Καμίλα στην αίθουσα του θρόνου του παλατιού μετά την τελετή τον Μάιο, τραβήχτηκε από τον φωτογράφο Hugo Burnand που απαθανάτισε το ζευγάρι να στέκεται δίπλα-δίπλα.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024