Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καρβαλιάλ: «Πάμε για τη νίκη, όποιος φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού πρέπει να παίζει στο μάξιμουμ»

Καρβαλιάλ: «Πάμε για τη νίκη, όποιος φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού πρέπει να παίζει στο μάξιμουμ»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Κάρλος Καρβαλιάλ, μίλησε για το παιχνίδι με την Μπάτσκα Τόπολα και έδωσε το σύνθημα για τη νίκη.

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Μπάτσκα Τόπολα στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, με μοναδικό στόχο τη νίκη απέναντι στους Σέρβους στο ντεμπούτο του Κάρλος Καρβαλιάλ στον πάγκο της ομάδας.

Ο Καρβαλιάλ έδωσε το σύνθημα για τη νίκη – «Σεβόμαστε την Μπάτσκα Τόπολα, αλλά θέλουμε να κερδίσουμε».

Ο Πορτογάλος στις δηλώσεις του ανέφερε πως όποιος φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα πρέπει να είναι έτοιμος να αποδώσει στο μάξιμουμ, ενώ μίλησε για την απουσία του κόσμου, αλλά και το πως δούλεψε στο διάστημα που δεν υπήρχαν παιχνίδια.

Ο δηλώσεις του Κάρλος Καρβαλιάλ:

Για το ντεμπούτο του και εάν θεωρεί ότι ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι όπως το αυριανό με την Μπάτσκα Τόπολα: «Είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε αύριο αυτό το σημαντικό παιχνίδι. Ξέρουμε ποια πράγματα λειτουργούν καλά στην ομάδα μας και θα τα χρησιμοποιήσουμε ως βάση μας.

Από τη μία είναι καλό ότι δεν είχαμε παιχνίδι το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, καθώς είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε περισσότερο, όμως, αυτό έχει και μειονεκτήματα, καθώς δεν έχουμε κάποιο παιχνίδι ως σημείο αναφοράς. Ο στόχος μας στο αυριανό παιχνίδι είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι. Σεβόμαστε την Μπάτσκα Τόπολα. Είναι μια δυνατή ομάδα. Εμείς περνάμε ακόμα και με την ισοπαλία, αλλά θέλουμε τη νίκη και αυτός είναι ο στόχος μας».

Για το εάν είναι μειονέκτημα το γεγονός ότι το παιχνίδι θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών: «Δεν υπάρχει κανένα μειονέκτημα. Οποιος φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού πρέπει να είναι έτοιμος να αποδώσει στο μάξιμουμ».

Πού εστίασε στις προπονήσεις που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες, τι θέλει να βελτιώσει και εάν θα αποκαλύψει την 11άδα για το αυριανό παιχνίδι: «Δεν θα σας πω την 11άδα. Πρέπει να τη μάθουν πρώτα οι παίκτες. Τις τελευταίες ημέρες όλη μας η συγκέντρωση είναι στο να κερδίσουμε το παιχνίδι. Θα ήταν ανόητο να αλλάξουμε τα πάντα μέσα σε 10 μέρες. Δεν έχουν γίνει δομικές αλλαγές. Όμως, έχουμε εστιάσει στα σημεία που πρέπει να προσέξουμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Εχουμε χρόνο μπροστά μας για να κάνουμε τις αλλαγες που θέλουμε».

Από την πλευρά του ο Ντάνιελ Ποντένσε είπε:

Για το εάν είναι μειονέκτημα το γεγονός ότι το παιχνίδι θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών: «Μέσα σε αυτή την κατάσταση υπάρχει και κάτι θετικό. Αυτό είναι το γεγονός ότι δεν θα υπάρχει θόρυβος και θα μπορούμε να επικοινωνούμε καλύτερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μπορούμε να το δούμε ως πλεονέκτημα. Είναι σίγουρα μια άσχημη κατάσταση, που μας θυμίζει την εποχή του κόβιντ, όμως, υπάρχει και κάποια θετικά τα οποία θα πρέπει να τα εκμεταλλευτούμε».

Για την εικόνα του στο πρώτο παιχνίδι και εάν θα πρέπει να περιμένουμε κάποια ανάλογη εμφάνιση και στο αυριανό ματς: «Εδώ και λίγο καιρό προσπαθώ να επιστρέψω στην καλή μου κατάσταση. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα. Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ και να βοηθήσω. Θα κάνω τα πάντα για να φανώ χρήσιμος για την ομάδα μου».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024