Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νικήτας Κακλαμάνης: Δεν κυβερνάει η Δεξιά. Το κέντρο είναι επάγγελμα

Νικήτας Κακλαμάνης: Δεν κυβερνάει η Δεξιά. Το κέντρο είναι επάγγελμα

Αποστάσεις από την κυβερνητική πολιτική κράτησε ο βουλευτής της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης μιλώντας στο One, ενώ επανέλαβε πως δεν θεωρεί το κέντρο ιδεολογία αλλά επάγγελμα.

Έντονη κριτική άσκησε στην κυβερνητική πολιτική με το δικό του ιδιαίτερο τρόπο και την αμεσότητα που τον διακρίνει ο βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης.

«Δεν κυβερνάει η Δεξιά. Η Δεξιά κυβερνάει τώρα; Αναρωτιέμαι και εγώ…» είπε χαρακτηριστικά, παίρνοντας σαφείς αποστάσεις από τις επιλογές του Μαξίμου.

Το «κέντρο» είναι επάγγελμα

Ιδιαιτέρως αιχμηρό όμως ήταν και το σχόλιο του για το λεγόμενο «Κέντρο» για το οποίο όπως είπε αφοπλιστικά «ο χώρος που λέγεται Κέντρο για μένα δεν είναι ιδεολογία είναι επάγγελμα».

«Αυτή είναι η άποψη μου για το περιβόητο κέντρο, δεν είναι ιδεολογία» τόνισε ο κ. Κακλαμάνης.

«Εγώ σέβομαι τον Αριστερό, τον  Σοσιαλδημοκράτη, τον Νεοδημοκράτη, τον Κομμουνιστή. Μπορεί να διαφωνώ, αλλά σέβομαι τους συναδέλφους. Τι θα πει Κέντρο; Επάγγελμα είναι το κέντρο» πρόσθεσε.

Δεν είναι η πρώτη φορά

Η στάση του Νικήτα Κακλαμάνη απέναντι στην διακυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει σχολιαστεί πολλές φορές. Ο πρώην υπουργός δεν έχει διστάσει πολλές φορές να εκφράσει τις απόψεις του είτε συμφωνεί, είτε όχι με την κεντρική πολιτική γραμμή του Μαξίμου.

Τελευταία φορά που σχολιάστηκαν δηλώσεις του ήταν για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Attica TV, πριν σχεδόν δύο εβδομάδες, δήλωνε πως «από τη στιγμή που ένα νομοσχέδιο περνάει από το υπουργικό συμβούλιο και το οποίο στηρίζει ο πρωθυπουργός που διορίζει τους υπουργούς, δεν μπορούν να μην το ψηφίσουν. Όποιος υπουργός δεν θέλει να το ψηφίσει, γιατί θα είναι ελεύθερη η ψήφος, παραιτείται».
Ουσιαστικά, με αυτό τον τρόπο είχε βρεθεί κατά κάποιον τρόπο εκτός γραμμής καθώς στη «γαλάζια» παράταξη δεν είχε τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας, άρα και παραιτήσεων.

Sports in

Ξεκάθαρο μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Δεν θέλω ούτε λέξη για τελικό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες του, θέλοντας να βάλει τέλος στους πανηγυρισμούς, ενόψει της δύσκολης ρεβάνς με την Βίλα στο Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024