Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χαμός και στην Τουρκία: Αναστέλλονται μέχρι νεοτέρας όλα τα πρωταθλήματα, μετά τη γροθιά του προέδρου της Ανκαραγκιουτσού σε διαιτητή

Χαμός και στην Τουρκία: Αναστέλλονται μέχρι νεοτέρας όλα τα πρωταθλήματα, μετά τη γροθιά του προέδρου της Ανκαραγκιουτσού σε διαιτητή

Στην απόφαση να βάλει «λουκέτο» στο τουρκικό ποδόσφαιρο μέχρι νεοτέρας προχώρησε ο πρόεδρος της τουρκικής ομοσπονδίας, Μεχμέτ Μπουγιουκεκσί έπειτα από το ξύλο που δέχθηκε ο διαιτητής στον αγώνα Ανκαραγκιουτσού – Ριζεσπόρ,

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο τουρκικό ποδόσφαιρο, έπειτα από το ξύλο που δέχθηκε ο διαιτητής στον αγώνα Ανκαραγκιουτσού – Ριζεσπόρ.

Πιο συγκεκριμένα αμέσως μετά τις εικόνες ντροπής που εκτυλίχθηκαν το διοικητικό συμβούλιο της τουρκικής ομοσπονδίας συνεδρίασε καταλήγοντας στην απόφαση για αναστολή όλων των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου μέχρι νεοτέρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της τουρκικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου:

«Καταδικάζουμε σθεναρά την απάνθρωπη και απεχθή επίθεση στον Χαλίλ Ουμέτ Μελέρ, τον διαιτητή του αγώνα με άδεια FIFA, από εγκληματίες μετά τον αγώνα της Super League που έγινε μεταξύ της Ανκαραγκιουτσού και της Ρίζεσπορ. Παρακολουθούμε στενά την κατάσταση της υγείας του Χαλίλ Ουμούτ Μέλερ και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον πολύτιμο διαιτητή μας.

Η απάνθρωπη και απεχθής επίθεση έγινε εναντίον όλων των εμπλεκόμενων φορέων του τουρκικού ποδοσφαίρου

Σήμερα, αυτή η επίθεση δεν έγινε μόνο κατά του Χαλίλ Ουμούτ Μέλερ. Σήμερα, αυτή η απάνθρωπη και απεχθής επίθεση έγινε εναντίον όλων των εμπλεκόμενων φορέων του τουρκικού ποδοσφαίρου. Όλοι όσοι έχουν στοχοποιήσει διαιτητές και ενθάρρυναν εγκλήματα κατά των διαιτητών είναι συνένοχοι σε αυτό το απεχθές έγκλημα.

Οι ανεύθυνες δηλώσεις προέδρων συλλόγων, διευθυντών, προπονητών και τηλεοπτικών σχολιαστών που στοχοποιούν τους διαιτητές άνοιξαν το δρόμο για αυτήν την άθλια επίθεση σήμερα. Όποιος αναφέρει συνεχώς κάποια γεγονότα που συνέβησαν πριν από χρόνια σαν να συνέβησαν σήμερα, ευθύνεται για αυτήν την ασχήμια.

Σε συντονισμό με την Πολιτεία μας, έχουν κινηθεί όλες οι ποινικές διαδικασίες κατά των υπευθύνων και των υποκινητών αυτής της απάνθρωπης επίθεσης. Ο υπεύθυνος σύλλογος, ο Πρόεδρος του συλλόγου, οι προπονητές του και όλοι οι εγκληματίες που επιτέθηκαν στον Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ θα τιμωρηθούν με τον πιο αυστηρό τρόπο.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τουρκικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, οι αγώνες σε όλα τα πρωταθλήματα αναβλήθηκαν επ’ αόριστον. Ανακοινώνεται με σεβασμό στο κοινό.

Τουρκική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία»

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024