Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ: Νοκ-άουτ ο Αραούχο για το παιχνίδι με τον Άγιαξ

ΑΕΚ: Νοκ-άουτ ο Αραούχο για το παιχνίδι με τον Άγιαξ

Ο Αργεντινός δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει και τέθηκε νοκ-άουτ για τον «τελικό» με τον Αγιαξ στο Αμστερνταμ.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε με πρωινή προπόνηση στα Σπάτα την εν Ελλάδι προετοιμασία της για το μεγάλο παιχνίδι με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ (14/12, 22:00), για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Η Ένωση θέλει νίκη ή ισοπαλία κόντρα στον Αίαντα για να είναι αυτή που θα τερματίσει τρίτη και θα πάρει το εισιτήριο για το Conference League.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θα «πετάξει» για την ολλανδική πρωτεύουσα χωρίς να έχει τον Σέρχιο Αραούχο ο οποίος δεν έχει καταφέρει ακόμη να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί. Ο Αργεντινός τεχνικός δεν ανακοίνωσε αποστολή για το ματς όπου δεδομένα όμως θα είναι εκτός επίσης ο τραυματίας Τσίτσαν Στάνκοβιτς και ο τιμωρημένος Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Στα θετικά βέβαια είναι η επιστροφή του Γενς Γιόνσον που προπονείται πλέον κανονικά και θα είναι διαθέσιμος.

Το πιο πιθανό είναι πως δεν θα ξεκινήσει βασικός, αλλά είναι σημαντικό για τον προπονητή της ΑΕΚ, ΜΑτίας Αλμέιδα, να τον έχει έστω στον πάγκο, ώστε να διαχειριστεί καλύτερα το παιχνίδι.

Η ΑΕΚ θα αναχωρήσει αύριο το πρωί για το Άμστερνταμ και θα κάνει προπόνηση εκεί στις 18.30 Ολλανδίας ενώ μισή ώρα νωρίτερα θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του Αλμέιδα και ενός ποδοσφαιριστή των «κιτρινόμαυρων».

«Σφυρίζει» ο Πόουσον

Στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άγιαξ ορίστηκε ο 44χρονος Άγγλος ρέφερι, Γκρεγκ Πόουσον. Ο Πόουσον έχει βρεθεί πολλές φορές στο δρόμο ελληνικών ομάδων έχοντας διευθύνει και παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Φέτος ήταν στο Παναθηναϊκός-Βιγιαρεάλ 2-0 και στο Καραμπάγκ-Λεβερκούζεν 0-1 για το Europa League.

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024