Η Χανιώτισσα, έγινε η πρώτη Ελληνίδα που κατακτά χρυσό μετάλλιο σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 25άρας πισίνας.
Η Ντουντουνάκη στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 25άρας πισίνας, ήταν στην τρίτη θέση μετά το πρώτο 25άρι, όμως στην τελική ευθεία έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα να κάνει, τα έδωσε όλα και κατάφερε να τερματίσει στην πρώτη θέση μαζί με την Ολλανδή, Τέσα Χιέλε με χρόνο 25.10.
Η Άννα Ντουντουνάκη μοιράστηκε το χρυσό μετάλλιο, με την Ολλανδή κολυμβήτρια, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε η Σουηδέζα, Σάρα Γιούνεβικ, με χρόνο 25.16.
Αυτό ήταν το πρώτο χρυσό μετάλλιο για την Άννα Ντουντουνάκη σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, σε σύνολο πέντε μεταλλίων που έχει κατακτήσει (1 ασημένιο το 2021 στο Καζάν στα 100μ. και 3 χάλκινα).
Δείτε την εκπληκτική προσπάθεια της Ντουντουνάκη για το «χρυσό» μετάλλιο:
Η κατάταξη των αθλητριών στον τελικό των 50μ. πεταλούδα
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Ο Ολυμπιακός ξέσπασε στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης με τον Άρη Betsson και επικράτησε 92-81, συνεχίζοντας την αήττητη πορεία του στην Stoiximan GBL.
Η Εθνική Γυναικών εξασφάλισε την άνοδο της στη League B της UEFA και τη συμμετοχή της στον 1ο γύρο των playoffs για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.