Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λίβερπουλ: Τα παιδιά της... ανατροπής (pics+vids)

Λίβερπουλ: Τα παιδιά της… ανατροπής (pics+vids)

Πέντε ανατροπές στη φετινή Premier League για τη Λίβερπουλ, που βρίσκεται πλέον στην κορυφή της βαθμολογίας - +1 από την Αρσεναλ, +7 από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Στην κορυφή της βαθμολογίας της Premier League φιγουράρει πλέον η Λίβερπουλ.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ μετά από 16 αγωνιστικές έχει μαζέψει 37 βαθμούς (11/4/1) και είναι στην πρώτη θέση, έχοντας έναν βαθμό διαφορά από την Αρσεναλ και επτά από τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία έχει, όμως, ένα παιχνίδι λιγότερο (σ.σ παίζει με τη Λούτον). Οι Reds έχουν μπει δυναμικά στο κόλπο για την κατάκτηση του τίτλου.

Μια ομάδα που έχει δείξει πολλές φορές φέτος χαρακτήρα, φτάνοντας σε σπουδαίες ανατροπές.

Όπως στη χθεσινή εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κρίσταλ Πάλας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 57’ με πέναλτι του Ματετά, αλλά οι φιλοξενούμενοι με γκολ των Σαλάχ στο 76’ και Έλιοτ στο 90’ γύρισαν τούμπα το παιχνίδι και έφτασαν στο τρίποντο της νίκης, που τους έχει φέρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Αυτή ήταν η 5η ανατροπή στο φετινό πρωτάθλημα για την ομάδα του Κλοπ, μετά τις αντίστοιχες με Μπόρνμουθ, Νιούκαστλ, Γουλβς και Φούλαμ.


Στο εντός έδρας παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με την Μπόρνμουθ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 3ο λεπτό με τον Σεμένιο, αλλά οι Reds με γκολ των Ντίαζ (28’), Σαλάχ (36’) και Ζότα (62’) γύρισαν τούμπα την αναμέτρηση και πήραν τη νίκη με 3-1.

Στην αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής (3η) η Λίβερπουλ αντιμετώπισε την Νιούκαστλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» και 25ο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ, όταν οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0 με τον Γκόρντον. Όμως, βρήκε και πάλι τον τρόπο να γυρίσει τούμπα το παιχνίδι, με τον Νούνιες να σκοράρει στο 81’ και στο 90+3’ για το 2-1!

Στις 16 Σεπτεμβρίου η Λίβερπουλ έπαιξε εκτός έδρας με την Γουλβς. Οι «Λύκοι» άνοιξαν το σκορ στο 7ο λεπτό με τον Χουάνγκ Χι-Τσαν, αλλά η Λίβερπουλ πέτυχε μια ακόμα ανατροπή. Στο 55’ ισοφάρισε σε 1-1 με τον Γκάκπο και στο 85’ έκανε το 2-1 με τον Ρόμπερτσον. Το 3-1 διαμόρφωσε με αυτογκόλ ο Μπουένο στο 90+1’.

Στις 3 Δεκεμβρίου οι Reds υποδέχθηκαν τη Φούλαμ στο Ανφιλντ για την 14η αγωνιστική της Premier League. Μια αναμέτρηση στην οποία προηγήθηκαν με 2-1, αλλά οι φιλοξενούμενοι με γκολ στο 45+3’ και 80’ βρέθηκαν μπροστά με 3-2.

Η Λίβερπουλ, όμως, δεν τα παράτησε. Στο 87’ ισοφάρισε σε 3-3 με γκολ του Εντο και ένα λεπτό αργότερα έκανε το 4-3 με τον Αλεξάντερ Αρνολντ, φτάνοντας σε μια ακόμα σπουδαία ανατροπή στη φετινή σεζόν.

Εγραψε ιστορία ο Σαλάχ

Η πέμπτη και τελευταία χρονικά ήταν στο χθεσινό παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας, με τους Reds να δείχνουν χαρακτήρα και να φεύγουν με το διπλό από Σέλχερστ Παρκ. Μια νίκη που συνδυάστηκε με το 200ο γκολ του Μο Σαλάχ με τα χρώματα της βρετανικής ομάδας.

Αυτό ήταν επίσης το 11ο στο φετινό πρωτάθλημα για τον Αιγύπτιο σούπερ σταρ (7 ασίστ), που είναι στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας πίσω από τον Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος έχει σκοράρει 14 γκολ (4 ασίστ) με την Μάντσεστερ Σίτι.

Sports in

Στο «καμίνι» του ΣΕΦ για το προβάδισμα πρόκρισης ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο κατάμεστο ΣΕΦ για το Game 3 των playoffs της Euroleague με μοναδικό στόχο να κάνει το 2-1 στη σειρά των προημιτελικών απέναντι στη Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024