Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σουίτες βγαλμένες από τον κόσμο του Willy Wonka

Σουίτες βγαλμένες από τον κόσμο του Willy Wonka

Μια απολαυστική και άκρως μαγική εμπειρία για τους λάτρεις των γλυκών με σουίτες βγαλμένες από τον κόσμο του Willy Wonka.

Οι ταξιδιώτες θα μπορούν σύντομα να γευτούν έναν κόσμο καθαρής φαντασίας καθώς η Booking παρουσιάζει νέες σουίτες ξενοδοχείων εμπνευσμένες από τον κόσμο του Willy Wonka στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες.

Ο διάσημος ιστότοπος καταλυμάτων για να γιορτάσει την κυκλοφορία της ταινίας Wonka της Warner Bros προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να μείνουν στο Wonka’s Sweet Suites, με σοκολάτες σε φυσικό μέγεθος να κυριαρχούν στον χώρο.

Αυτά τα μοναδικά καταλύματα βρίσκονται στο ξενοδοχείο Park Lane στη Νέα Υόρκη και στο Viceroy στη Σάντα Μόνικα, με το καθένα να προσφέρει περιπέτειες εμπνευσμένες από την αγαπημένη σοκολατοποιία.

Οι επισκέπτες θα αισθάνονται την «ενέργεια του πρωταγωνιστή» κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους.

Η σουίτα με έμπνευση από την ταινία Willy Wonka

Η σουίτα με έμπνευση από την ταινία Willy Wonka

Σουίτα Willy Wonka σε τιμή ευκαιρίας

Η εταιρεία ανακοίνωσε πως τα ξενοδοχεία μεταμορφώνονται σε χώρες θαυμάτων, εμπνευσμένες από την πολυαναμενόμενη ταινία και οι διαμονές θα είναι με δραστηριότητες κατάλληλες για έναν γνώστη των γλυκών.

Σουίτα βγαλμένη από τον κόσμο του Willy Wonka

Σουίτα βγαλμένη από τον κόσμο του Willy Wonka

Η ταινία Wonka, που θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 15 Δεκεμβρίου, αφηγείται τη θαυμάσια και εντελώς πρωτότυπη ιστορία της διάσημης σοκολατοποιίας του Roald Dahl, με πρωταγωνιστή τον Timothee Chalamet.

Αυτά τα μοναδικά καταλύματα βρίσκονται στο ξενοδοχείο Park Lane στη Νέα Υόρκη και στο Viceroy στη Σάντα Μόνικα, με το καθένα να προσφέρει περιπέτειες εμπνευσμένες από την αγαπημένη σοκολατοποιία

Η κράτηση στις σουίτες θα γίνεται με σειρά προτεραιότητας για δύο ζευγάρια επισκεπτών στις 13 Δεκεμβρίου, με κάθε διαμονή να έχει προγραμματιστεί για τις 15 και 16 Δεκεμβρίου με κόστος μόνο 12,15 δολάρια.

Η ιστορία προέλευσης του Willy Wonka -βασισμένη στο μυθιστόρημα του Roald Dahl του 1964 Charlie and the Chocolate Factory- βγαίνει στους κινηματογράφους του Ηνωμένου Βασιλείου στις 8 Δεκεμβρίου και στις αμερικανικές αίθουσες στις 15 Δεκεμβρίου.

Sports in

«Μπαμ» με Έσε στην Αργεντινή: Επιλογή του Μασεράνο ο μέσος του Ολυμπιακού

Ο Σαντιάγκο Έσε ετοιμάζεται να φορέσει το εθνόσημο της Αργεντινής. Και είναι προσωπική επιλογή του μεγάλου Χαβιέρ Μασεράνο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024