Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Επιστρέφει στο Τσάρλεστον μετά από πέντε χρόνια η Σάκκαρη

Επιστρέφει στο Τσάρλεστον μετά από πέντε χρόνια η Σάκκαρη

Η Ελληνίδα τενίστρια ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στο τουρνουά του Τσάρλεστον, όπου θα αγωνιστεί ξανά μετά από πέντε χρόνια.

Η Μαρία Σάκκαρη, 9η στην παγκόσμια κατάταξη, θα λάβει μέρος, μετά από πέντε χρόνια απουσίας, στο Charleston Open, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές του τουρνουά στις ΗΠΑ.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα συμμετάσχει για τρίτη φορά στους αγώνες του Τσάρλεστον, με την τελευταία να είναι το 2019, όπου έφτασε μέχρι τα προημιτελικά.

«Πραγματικά ανυπομονώ να αγωνιστώ ξανά στο Τσάρλεστον, μετά από πέντε χρόνια. Επαιξα πολύ καλά την τελευταία φορά και απόλαυσα πραγματικά την ατμόσφαιρα του τουρνουά. Θα ήθελα πολύ να σηκώσω το τρόπαιο του Τσάρλεστον φέτος», δήλωσε σχετικά η Σάκκαρη στην ιστοσελίδα του τουρνουά.

Ο διευθυντής, Μπομπ Μόραν, τόνισε από την πλευρά του: «Η Μαρία είχε μια δυνατή σεζόν το 2023, η οποία συνοδεύτηκε με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που την έχουμε ξανά στο Τσάρλεστον.»

Το τουρνουά του Τσάρλεστον, το οποίο είναι ένα από τα μεγαλύτερα γυναικεία τουρνουά στη Βόρεια Αμερική και το πρώτο στη χωμάτινη σεζόν, θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 30 Μαρτίου – 7 Απριλίου.

Τα επόμενα βήματα

Η Μαρία Σάκκαρη το επόμενο διάστημα θα έχει την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες της, πριν αρχίσει την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Η συμπατριώτισσά μας θα αρχίσει το 2024 από το Σίδνεϊ και το United Cup, όπου θα λάβει μέρος με την εθνική ομάδα και θα έχει την ευκαιρία να βρει ρυθμό ενόψει του Αυστραλιανού Οπεν.

Η 28χρονη στο πρώτο Grand Slam της νέας σεζόν στοχεύει σε μια καλή πορεία, που θα τη βοηθήσει πολύ ψυχολογικά, αλλά και αγωνιστικά, αφού θα της δώσει πολύτιμους βαθμούς που θα την ανεβάσουν στην παγκόσμια κατάταξη. Εκεί όπου έχει career high το Νο.3 (21/3/2022).

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024