Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Την τελική απόφαση για Γκρίνγουντ θα την πάρει ο Ράτκλιφ»

«Την τελική απόφαση για Γκρίνγουντ θα την πάρει ο Ράτκλιφ»

Ο Μέισον Γκρίνγουντ είναι δανεικός για ένα χρόνο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Χετάφε, αλλά την τελική απόφαση για το μέλλον του στον αγγλικό σύλλογο θα την έχει ο Σερ Ράτκλιφ.

Ο Μέισον Γκρίνγουντ συνεχίζει την καριέρα του από το καλοκαίρι στην Ισπανία με τη φανέλα της Χετάφε, δανεικός για ένα χρόνο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Αγγλος σταρ επέστρεψε στα γήπεδα, αφού πρώτα αποσύρθηκαν όλες οι ποινικές κατηγορίες εναντίον του. Ο διεθνής άσος δεν είχε μέλλον στο «Ολντ Τράφορντ» και αποφάσισε να παίξει στην ισπανική ομάδα, αλλά τα δεδομένα άλλαξαν και ίσως επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Η μεγάλη απόφαση του Ράτκλιφ και της Γιουνάιτεντ για Γκρίνγουντ

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Mirror» ο Πολ Μίτσελ, ο οποίος φέρεται να έχει συμφωνήσει να γίνει ο νέος αθλητικός διευθυντής των «κόκκινων διαβόλων», ταξίδεψε στην Ισπανία και συναντήθηκε με τον νεαρό Αγγλο επιθετικό.

Τι λένε στην Αγγλία

Ο Γκρίνγουντ τέθηκε εκτός ομάδας από τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ τον Ιανουάριο του 2022 όταν εμφανίστηκαν εναντίον του βίντεο σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που οδήγησαν σε κατηγορίες για απόπειρα βιασμού, εγκληματικής συμπεριφοράς και επίθεση.

Τώρα αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η διοίκηση σκέφτεται την επιστροφή του, καθώς η ομάδα αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα στην επίθεση και τον θέλει για να πάρει τη θέση των Μαρσιάλ και Αντονι, που δεν έχουν βοηθήσει καθόλου, όταν αγωνίστηκαν σε ματς εντός και εκτός Αγγλίας.

Την απόφαση θα πάρει μέσα στο μήνα ο Σερ Τζέιμς Ράτκλιφ, ο οποίος θα μπει στο μετοχικό κεφάλαιο των «κόκκινων διαβόλων» και θα έχει τον πρώτο λόγο για κρίσιμες αποφάσεις.

Ο 21χρονος άσος ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία νέων της Γιουνάιτεντ και έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα το 2019 σε ηλικία 17 ετών. Ήταν βασικό μέλος της πρώτης ομάδας την σεζόν 2021-22, μετρώντας 18 εμφανίσεις στην Premier League, η τελευταία από τις οποίες ήταν στις 22 Ιανουαρίου εναντίον της Γουέστ Χαμ, πριν τεθεί εκτός ομάδας.

Sports in

Οι Νικς «πάτησαν» τους Σίξερς με συγκλονιστικό Μπράνσον και 3-1 η σειρά (92-97)

Οι Νιου Γιορκ Νικς έχοντας τρομερή μέρα τον Τζέιλεν Μπράνσον υπέταξαν 97-92 του Σίξερς και θέλουν πλέον μία νίκη για την πρόκρισή τους στον 2ο γύρο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024