Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι είπε ο Τεν Χαγκ για μεταγραφές και το υπάρχον ρόστερ

Τι είπε ο Τεν Χαγκ για μεταγραφές και το υπάρχον ρόστερ

Ο Έρικ Τεν Χαγκ μίλησε για επικείμενες μεταγραφές και το υπάρχον ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ήταν… ξεκάθαρος!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 2-1 της Τσέλσι, χάρη σε δύο τέρματα του Σκοτ ΜακΤόμινεϊ και πλησίασαν στην πρώτη τετράδα του αγγλικού πρωταθλήματος.

Ο προπονητής της ιστορικής ομάδας, Ερικ Τεν Χάγκ φαίνεται να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη των… αποδυτηρίων, παρά τα περί του αντιθέτου, σχετικά δημοσιεύματα.

Ξεκάθαρος ο Τεν Χαγκ για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου

Και αναφερόμενος στην επικείμενη μεταγραφική περίοδο, ο Ολλανδός τεχνικός, τόνισε ότι δεν προτίθεται να προχωρήσει σε εντυπωσιακές κινήσεις:

«Δεν νομίζω ότι θ’ αποκτήσουμε παίκτες. Κι εάν συμβεί αυτό, η προσέγγιση της Γιουνάιτεντ πρέπει να είναι μόνο για την βελτίωση της ομάδας. Αυτό που περιμένουμε από κάθε παίκτη είναι να δίνει τον καλύτερο εαυτό του».

Οι δηλώσεις που είχε κάνει ο Τεν Χαγκ περί ενότητας

Ο Ολλανδός τεχνικός σε δηλώσεις του πριν λίγες μέρες, τόνισε πως όλοι είναι ενωμένοι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πως εξελίσσονται καθημερινά, θέλοντας να χτίσουν κάτι καλό.

«Όπως για παράδειγμα στα παιχνίδια με την Μπρέντφορντ, με την Μπέρνλι, με την Φούλαμ, σε καθένα από αυτά τα παιχνίδια η ομάδα ήταν εκεί, δείχνοντας χαρακτήρα και αποφασιστικότητα ενωμένη. Δεν μπορείς να παίξεις τόσο καλό ποδόσφαιρο όσο αυτό που έχουμε παίξει πρόσφατα, αν δεν είσαι μια ενωμένη ομάδα. Υπάρχουν πολλές φήμες, αλλά δεν μας αποσυντονίζουν.

Βρισκόμαστε σε έναν σωστό δρόμο, γνωρίζουμε ότι βρισκόμαστε σε ένα μεταβατικό στάδιο, αλλά πάμε προς την σωστή κατεύθυνση. Χτίζουμε μια ομάδα και την εξελίσσουμε. Προοδεύουμε, νεαροί παίκτες έρχονται στην πρώτη ομάδα και μπορεί ο καθένας να καταλάβει ότι έχουν τις προοπτικές να συνεισφέρουν σε μια επιτυχημένη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του μέλλοντος».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024