Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αποκλειστικά στο in η αντιδήμαρχος Περιστερίου γα το παρολίγον ατύχημα στο αμαξοστάσιο του Δήμου

Αποκλειστικά στο in η αντιδήμαρχος Περιστερίου γα το παρολίγον ατύχημα στο αμαξοστάσιο του Δήμου

Η αντιδήμαρχος Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Ποιότητας Ζωής Μαίρη Τσιώτα εξήγησε στο in τι συνέβη με το μηχάνημα έργου του δήμου Περιστερίου.

Παραλίγο να συμβεί ατύχημα ή και δυστύχημα στο αμαξοστάσιο του Δήμου Περιστερίου ξημερώματα Πέμπτης 7 Δεκεμβρίου. Ένα όχημα, φαίνεται πως για λίγο δεν έπεσε στο κενό και στο πεζοδρόμιο έμπροσθεν του αμαξοστασίου. Αν δεν υπήρχαν οι δικλίδες ασφαλείας όπως ενημέρωσε το in η αντιδήμαρχος κ. Τσιώτα πιθανόν το όχημα που σκάλωσε στο μαντρότοιχο να έπεφτε στο κενό.

Να εξηγήσουμε τι ισχύει στο αμαξοστάσιο. Κάποια οχήματα στο αμαξοστάσιο του Δήμου Περιστερίου βρίσκονται σε ένα ψηλότερο επίπεδο από το έδαφος. Όταν λοιπόν οι οδηγοί τους τα ετοιμάζουν για «εργασία» κατηφορίζουν από ένα επικλινές σημείο, μια ράμπα, προκειμένου να βρεθούν στο ισόγειο και να εξέλθουν στο δρόμο.

Η εικόνα με το όχημα να έχει γκρεμίσει το μαντρότοιχο του άνω επιπέδου και να βρίσκεται σχεδόν το μισό στον αέρα, σόκαρε πολλούς. Ευτυχώς οι υπεύθυνοι πρόλαβαν και σταμάτησαν την πορεία του οχήματος λόγω των μέτρων προφύλαξης που υπάρχουν στο αμαξοστάσιο, όπως υποστήριξε στο in η αρμόδια αντιδήμαρχος.

Τι αναφέρει όμως μεταξύ άλλων για το περιστατικό η Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου, που έφερε στο φως το περιστατικό, από όπου και η εικόνα από το σχετικό βίντεο που δημοσιοποίησε το 902.gr:

«Από τύχη δεν θρηνούμε σήμερα θύματα. αφού φορτηγό του δήμου «έφυγε» από το χώρο στάθμευσης και κρεμάστηκε στη μάντρα τεσσάρων μέτρων. Από ακόμα μεγαλύτερη τύχη το φορτηγό δεν έπεσε στον πολυσύχναστο δρόμο της Αγίου Βασιλείου», όπως σημειώνει.

Πιθανό το χειρόφρενο δεν ήταν καλά δεμένο

Στο in επικοινωνήσαμε με την αντιδήμαρχο Μαίρη Τσιώτα που ήταν στο σημείο και η οποία κατέθεσε την άποψη της για το περιστατικό:

«Το συγκεκριμένο όχημα χρειάζεται ένα χρονικό περιθώριο λίγων λεπτών για να φουσκώσει αέρα. Πιθανολογώ πως από κάποια αβλεψία το χειρόφρενο δεν ήταν καλά δεμένο και φουσκώνοντας με αέρα το όχημα κύλισε και γάντζωσε. Διότι εμείς έχουμε τα οχήματα με τέτοιο τρόπο ώστε να γαντζώνουν για να μην μπορούν να φύγουν κάτω. Απλά και μόνο για να ξέρετε το θέαμα δεν ήταν καλό. Ήμουν μπροστά να ξέρετε. Λόγω αρμοδιότητας γνώριζα πως υφίσταται στο αμαξοστάσιο δικλίδα ασφαλείας αν κάτι δεν πήγαινε καλά».

Sports in

Αιχμές από τον Λάκοβιτς μετά το Μπαρτσελόνα – Γκραν Κανάρια: «Χάσαμε για λόγους που δεν καταλαβαίνω»

Σπόντες από τον Γιάκα Λάκοβιτς, μετά από την ήττα της Γκραν Κανάρια από τη Μπαρτσελόνα στην παράταση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024