Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μανικιούρ: Πώς θα επιλέξεις το τέλειο nude βερνίκι νυχιών

Μανικιούρ: Πώς θα επιλέξεις το τέλειο nude βερνίκι νυχιών

Ταιριάζει κυριολεκτικά με κάθε ντύσιμο, καμουφλάρει άψογα τα τυχόν σπασίματα στα νύχια, μπορεί να επιμηκύνει τα δάχτυλά σας και δεν θα βγει ποτέ από τη μόδα.

Ένα από τα πιο διασκεδαστικά μέρη της περιποίησης των νυχιών σας είναι η επιλογή του χρώματος. Από έντονα και φωτεινά χρώματα μέχρι παστέλ και γκλίτερ, υπάρχει πάντα μια απόχρωση που ταιριάζει στο στυλ ή τη διάθεση και οι επιλογές είναι ατελείωτες. Ωστόσο, πολλοί πιστεύουν ότι το nude είναι ένα από τα πιο υποτιμημένα χρώματα όταν πρόκειται για τα νύχια τους.

Ταιριάζει κυριολεκτικά με κάθε ντύσιμο, καμουφλάρει άψογα τα τυχόν σπασίματα στα νύχια, μπορεί να επιμηκύνει τα δάχτυλά σας και δεν θα βγει ποτέ από τη μόδα.

Ωστόσο, η εύρεση του τέλειου nude χρώματος μπορεί να μην είναι και η πιο εύκολη υπόθεση. Ένα nude που ταιριάζει στην καλύτερή σας φίλη μπορεί να μην ταιριάζει σε εσάς.

Η σωστή απόχρωση του nude έχει να κάνει με τον τόνο της επιδερμίδας σας. Για ένα άψογο nude μανικιούρ, είναι σημαντικό να καταλάβετε πρώτα τον τόνο της επιδερμίδας σας. Μόλις καταλάβετε τον τόνο και τους υποτόνους του δέρματός σας, είναι καλύτερο να επιλέξετε μια ένα nude βερνίκι μια ή δύο αποχρώσεις πιο ανοιχτό ή πιο σκούρο από το δέρμα σας για ένα άψογο ταίριασμα. Προσθέστε λίγο γκλίτερ που θα δώσει ένα άλλο στιλ στο μανικιούρ σας ειδικά τώρα τις γιορτές.

All time classic και ταιριάζει στους περισσότερους τύπους δέρματος είναι το Βερνίκι Νυχιών Essie Color 06 Ballet Slippers.

Εχει εύκολη εφαρμογή, μεγάλη αντοχή και γρήγορο στέγνωμα. Εξαιρετική κάλυψη και επαγγελματικό φινίρισμα.

Πώς θα το φτιάξετε στο σπίτι

Ακόμη κι αν είστε από εκείνους τους ανθρώπους που δε μπορείτε να βάψετε τα νύχια σας, αν δεν βάψετε  πρώτα κατά λάθος ολόκληρο το χέρι, το συγκεκριμένο look θα το πετύχετε πολύ εύκολα. Δεν χρειάζεστε ιδιαίτερο εξοπλισμό, ούτε εξαιρετικές γνώσεις.

Διάλεξε τη nude απόχρωση που σου ταιριάζει επιλέγοντας ένα ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών αν θες το μανικιούρ σου να κρατήσει περισσότερο. Τέλος, μη ξεχάσεις να εφαρμόσεις ένα top coat που θα αναδείξει το χρώμα και παράλληλα θα δημιουργήσει  μια σκληρή επικάλυψη πάνω στο νύχι για ένα αποτέλεσμα μέγιστης διάρκειας.

Ολα τα βερνίκια νυχιών θα τα βρείτε σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.gr  ενώ θα τα παραλάβετε στην πόρτα σας, στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024