Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σαλαμίνα: Απολογείται σήμερα ο 71χρονος για τη δολοφονία της 43χρονης

Σαλαμίνα: Απολογείται σήμερα ο 71χρονος για τη δολοφονία της 43χρονης

Σήμερα στις 12 η ώρα θα γίνει η κηδεία της αδικοχαμένης Γεωργίας στον Ιερό Ναό Εισοδίων Θεοτόκου στη Σαλαμίνα

Ο 71χρονος δράστης της στυγερής δολοφονίας της 43χρονης στη Σαλαμίνα απολογείται σήμερα ενώπιον του ανακριτή στα δικαστήρια Πειραιά.

Η τελευταία πράξη του δράματος θα γραφτεί στις 12:00 η ώρα σήμερα στον Ιερό Ναό Εισοδίων Θεοτόκου στην Σαλαμίνα, όπου θα γίνει η κηδεία της αδικοχαμένης Γεωργίας.

Στον ανακριτή απολογείται σήμερα ο 71χρονος που σκότωσε την άτυχη Γεωργία μέσα στο σπίτι της

Ο 71χρονος σύντροφος της άτυχης 43χρονης, όπως ομολόγησε, ήταν αποφασισμένος να της αφαιρέσει τη ζωή. Λίγες μέρες πριν, την είχε ξυλοκοπήσει άγρια.

Έτσι προμηθεύτηκε το όπλο που χρησιμοποίησε και το οποίο βρέθηκε δίπλα του στο αυτοκίνητο κατά τη σύλληψή του μετά τον ξυλοδαρμό.

Το χρονικό

Κυνικός και αμετανόητος εμφανίστηκε ο 70χρονος δολοφόνος της 43χρονης γυναίκας στη Σαλαμίνα, ο οποίος περιέγραψε με απίστευτη ψυχραιμία το έγκλημά του.

Σε ερώτηση των αστυνομικών γιατί την σκότωσε ανέφερε πως, πήγε στο σπίτι την Παρασκευή και την βρήκε με κάποιον άλλον άνδρα, τρελάθηκε και έτσι αποφάσισε να την σκοτώσει.

Ο δράστης περίμενε να φύγει πρώτα το παιδί και μετά την σκότωσε, γεγονός που παραπέμπει σε προμελέτη

Αναφορικά με το όπλο δήλωσε πως είχε μιλήσει με έναν αλλοδαπό, πήγε και τον βρήκε και το αγόρασε και έφυγε.

Για την σκηνή του εγκλήματος ανέφερε πως, περίμενε να φύγει πρώτα το παιδί και μετά την πυροβόλησε και την σκότωσε, γεγονός που παραπέμπει σε προμελέτη. Ο 71χρονος συνελήφθη αφού βρέθηκε το στίγμα του κινητού του το οποίο εντόπισαν οι αστυνομικοί μέσω του παρόχου.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο MEGA ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο 71χρονος είχε κατηγορηθεί το 2013 για σωματική βλάβη, εξύβριση, απειλή και κακοποίηση της 51χρονης τότε συντρόφου του στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο 71χρονος είχε εξαφανιστεί και δεν είχε συλληφθεί στα πλαίσια του αυτοφώρου, ενώ το 2019 έγινε η δίκη του και καταδικάστηκε σε 1,5 χρόνο φυλάκιση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως για την υπόθεση του 2013 η αστυνομία δεν είχε λάβει αποτυπώματα του δράστη, αλλά κατάφερε να βρει την ταυτότητα που χρησιμοποιούσε εκείνη την περίοδο και στη συνέχεια υπήρξε σύγκριση των αποτυπωμάτων που έλαβαν για την υπόθεση γυναικοκτονίας στη Σαλαμίνα με εκείνα της ταυτότητάς του.

Οι Αρχές διαπίστωσαν ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο, το οποίο είχε αλλάξει το όνομα των γονιών του ώστε να αλλοιώσει τα στοιχεία του.

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024