Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Επιβεβαιώθηκε ότι ο σκελετός που είχε εντοπίστει στο Κορωπί στις αρχές Νοεμβρίου ανήκει στον Νίκο Κλειδώνη, τον 46χρονο προγραμματιστή που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του τον Αύγουστο.
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε ότι έγινε η ταυτοποίηση και διαπιστώθηκε πως πρόκειται για τον Νίκο Κλειδώνη, ενώ τα αίτια του θανάτου του διερευνώνται από τις Αρμόδιες Αρχές.
Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού
«Τραγικό είναι το τέλος στην αναζήτηση του Νίκου Κλειδώνη. Η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε στις 03/11/2023 σε δύσβατη παραλιακή θαμνώδη περιοχή, στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου. Σήμερα, 08/12/2023, το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε ότι έγινε η ταυτοποίηση και διαπιστώθηκε πως πρόκειται για τον Νίκο Κλειδώνη, ενώ τα αίτια του θανάτου του διερευνώνται από τις Αρμόδιες Αρχές.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο Νίκος Κλειδώνης, 46 ετών, εξαφανίστηκε στις 28/08/2023 από την περιοχή του Κορωπίου.Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Νίκου Κλειδώνη στις 04/09/2023 και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου, κατόπιν αιτήματος των οικείων του, καθώς συνέτρεχαν λόγοι οι οποίοι έθεταν τη ζωή του σε κίνδυνο.
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Νίκου Κλειδώνη που έχασε άδικα έναν δικό της άνθρωπο. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται δίπλα τους για οτιδήποτε χρειαστούν».
Ο ρόλος της εγκληματικής σπείρας
Όπως είπε φίλος του Νίκου στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», λίγες μέρες πριν εξαφανιστεί, ο προγαμματιστής ήθελε να καταγγείλει μια επικίνδυνη σπείρα που δρα στο Κορωπί και παρασύρει σε δρόμους χωρίς επιστροφή ακόμη και μικρά παιδιά.
«Ήξερε πολλά, αλλά επειδή φοβόταν για την ζωή του ήθελε να κάνει ανώνυμα την καταγγελία δίνοντας ονόματα και διευθύνσεις στις αρχές».
Τον ασκό του Αιόλου φέρεται να άνοιξαν και οι ανοικτές αναφορές του Νίκου Κλειδώνη για τα ποσά που είχε κερδίσει σε κρυπτονομίσματα που επένδυε και προγραμμάτιζε να ρευστοποιήσει.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου