Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Super League και τα… Χριστούγεννα; Τα δύο σενάρια για την 14η αγωνιστική, αν…

Super League και τα… Χριστούγεννα; Τα δύο σενάρια για την 14η αγωνιστική, αν…

Πότε θα γίνει η 14η αγωνιστική της Super League αν οι διαιτητές επιμείνουν στην αποχή

Στον αέρα η 14η αγωνιστικής της Super League από τη στιγμή που διαιτητές επιμένουν στην πρόθεση «αποχής». Και αναπόφευκτα στον αέρα και μια σειρά από σενάρια για την ημερομηνία τέλεσης της αν τελικά το Σαββατοκύριακο δεν έχουμε πρωτάθλημα.

Μια υπόθεση που δεν είναι όσο απλή φαίνεται καθώς διαθέσιμες ημερομηνίες δεν υπάρχουν: Φρόντισε η ΕΠΟ για αυτό με το κάζο του κυπέλλου, που ως γνωστόν ήταν να γίνει χθες (Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός) και σήμερα (ΑΕΚ-Άρης). Δύο ματς που έχουν πάει για τις 10 Ιανουαρίου, σε μια ενδιάμεση στάση που εάν και εφόσον θα μπορούσε να λύσει τα χέρια όλων.

Πότε θα γίνει η 14η αγωνιστική της Super League

Τέλος πάντων. Πως έχουν τα πράγματα; Πρώτα από όλα: Κανείς δεν ξέρει αυτή την στιγμή αν σε περίπτωση «αποχής» θα ακολουθήσει η 15η αγωνιστική (16-17/12) ή θα συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε (14η). Και αυτό διότι σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν έχουν γίνει και τα δύο. Και δεν είναι απλή αυτή η ιστορία. Γιατί υπάρχουν ομάδες που έχουν κλείσει εισιτήρια να ταξιδέψουν, που έχουν κλείσει ξενοδοχεία κλπ. Τα ανέφερε άλλωστε αυτά και ο Ολυμπιακός χθες στην επιστολή του προς την ΕΠΟ.

Τα δεδομένα και η έξτρα ημερομηνία

Όλοι όμως καταλαβαίνουν ότι για να μην προκληθεί χάος το πιθανότερο είναι αυτή η «έξτρα» ημερομηνία που αναζητείται να είναι μέσα στο 2023. Πιο συγκεκριμένα; Πριν ή μετά τα Χριστούγεννα. Επικρατέστερο ως εδώ; Να παιχτεί ποδόσφαιρο στις 23 του μήνα (Σάββατο) μιας και η «εναλλακτική» είναι να γίνουν τα παιχνίδια στις 28/12 (Πέμπτη).

Βεβαίως βάσει του προγραμματισμού υπάρχει αγωνιστική το διήμερο 20-21 του μήνα (Τετάρτη-Πέμπτη), άρα θα πρέπει μάλλον να γίνουν όλα τα ματς Τετάρτη για να ανοίξει ένα τέτοιο περιθώριο. Διότι με αγωνιστική 28 του μήνα, οι παίκτες δεν πρόκειται να πάρουν ποτέ άδεια για τα Χριστούγεννα και δεν νομίζω να το δεχθούν εύκολαν α μην πάρουν άδεια. Και είναι και το Κόπα Άφρικα που ακολουθεί.

Παίκτες που θα φύγουν από εδώ τα Χριστούγεννα απευθείας για τις πατρίδες του προκειμένου να ενσωματωθούν στις εθνικές τους ομάδες.
Μεγάλος μπελάς. Κανονικός γρίφος…

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024