Προσήχθησαν δέκα Κούρδοι που πήγαν στη ΛΑΕΔ με πανό
Η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή τους, καθώς βρίσκονταν έξω από το κτίριο της ΛΑΕΔ
Δέκα Κούρδους που πήγαν στην ΛΑΕΔ προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές. Η αστυνομία είχε ανακοινώσει, πως στο πλαίσιο της επίσκεψης Ερντογάν, απαγορεύονται οι δημόσιες συναθροίσεις σε σε συγκεκριμένα σημεία της πόλης.
Οι Κούρδοι βρέθηκαν να διαδηλώνουν απ’ έξω από την ΛΑΕΔ με πανό. Υπενθυμίζεται δε ότι στο κτίριο της λέσχης αξιωματικών επί της Βασιλίσσης Σοφίας αναμένεται να συναντηθεί ο υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας με τον Τούρκο ομόλογο του.
Πού έχουν απαγορευτεί οι συναθροίσεις
Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει ότι «απαγορεύεται κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση έως και την 18:00 ώρα της Πέμπτης 7 Δεκεμβρίου 2023 λόγω της επίσκεψης του προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν».
Η απαγόρευση ισχύει για τις ακόλουθες περιοχές:
Στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς/Λεωφόρους: Αλεξάνδρας – αριστερά Κηφισίας – δεξιά Κατεχάκη – συνέχεια Παναγιώτη Κανελλόπουλου – δεξιά Κοκκινοπούλου – συνέχεια Γκανογιάννη – συνέχεια Γεωργίου Παπανδρέου – συνέχεια Ούλωφ Πάλμε – συνέχεια Υμηττού – συνέχεια Ηλία Ηλίου – δεξιά Βουλιαγμένης – αριστερά Βούρβαχη – συνέχεια Χατζηχρήστου – συνέχεια Ροβέρτου Γκάλη – συνέχεια Αποστόλου Παύλου – αριστερά Ηρακλειδών – συνέχεια Περσεφόνης – δεξιά Πειραιώς – συνέχεια Π. Τσαλδάρη – αριστερά πλ. Ομονοίας – αριστερά Πανεπιστημίου – αριστερά 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) – δεξιά Αλεξάνδρας.
Στο τμήμα της Αττικής Οδού από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ.Βενιζέλος» έως τον κόμβο της Περιφερειακής Υμηττού με τη Λ. Κατεχάκη, στο τμήμα της Λ. Κατεχάκη από την έξοδο της Περιφερειακής Υμηττού έως τη συμβολή της στην οδό Κοκκινοπούλου, σε όλο το μήκος της Λ. Παναγιώτη Κανελλόπουλου, ως και σε βάθος ακτίνας εκατό μέτρων, ένθεν και ένθεν προαναφερόμενων τμημάτων οδών (Αττική Οδός έως Λ. Παναγιώτη Κανελλόπουλου), ως και επί των γεφυρών, ανισόπεδων κόμβων, διαβάσεων που υφίστανται κατά μήκος αυτών και
Στην περιοχή του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος».
Προσήχθησαν δέκα Κούρδοι λόγω της απαγόρευσης συναθροίσεων

Η αστυνομία είχε ανακοινώσει απαγόρευση συναθροίσεων
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας
Οι ρυθμίσεις και οι διακοπές της κυκλοφορίας θα πραγματοποιούνται ανάλογα με την κίνηση της αυτοκινητοπομπής του Τούρκου προέδρου.Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, όπως ανακοινώθηκε από την Διεύθυνσή Τροχαίας Αττικής θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με σταδιακή και προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας, καθώς και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης, σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της ευρύτερης περιοχής του κέντρου της Αθήνας.
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες, ενδεικτικά, σε τμήματα των οδικών αξόνων:
- Λ. Κατεχάκη,
- Λ. Μεσογείων,
- Λ. Βασ. Σοφίας,
- Λ. Κηφισίας,
- Λ. Βασ. Κωνσταντίνου,
- Λ. Βασ. Αμαλίας,
- Λ. Αλεξάνδρας,
- Μιχαλακοπούλου,
- Σταδίου,
- Πανεπιστημίου και
- Ακαδημίας.
- Επισιτισμός – Τουρισμός: 24ωρη απεργία στις 24 Ιουνίου από την ΠΟΕΕΤ – Τα αιτήματα
- Σύμβαση για την αποκατάσταση του Καθεδρικού Ναού Αρκαλοχωρίου
- Ναρκωτικά και «δανεικά ζώα» λόγω ΟΠΕΚΕΠΕ – Τι περιλαμβάνει η δικογραφία για τις συλλήψεις στην Κρήτη
- Κοζάνη: Εξαφανίστηκε 15χρονος από δομή ασυνόδευτων ανηλίκων
- Με Μπλε Σελήνη θα αποχαιρετήσουμε τον Μάιο – Πότε θα δούμε το εντυπωσιακό και σπάνιο φαινόμενο
- Κομισιόν για Ελλάδα: Πέφτει η ανάπτυξη, ανεβαίνει ο πληθωρισμός
- Μαρτίνεθ: «Περήφανος που είμαι σε μια μεγάλη διοργάνωση»
- ΠΑΣΟΚ κατά Βορίδη: Η σιωπή για τις υποκλοπές είναι ενοχική
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Απελάθηκε η βρεφονηπιοκόμος που κακοποιούσε μωρά – Εξοργισμένοι οι γονείς [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/Ροκσανα-Λεψκα-102x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 21.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/loris-raselli-5kmTb29x1ic-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442