Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πώς μία γυναίκα κατάφερε να χάσει κιλά τρώγoντας πίτσες και burgers

Πώς μία γυναίκα κατάφερε να χάσει κιλά τρώγoντας πίτσες και burgers

Από τότε που ξεκίνησε το ταξίδι της απώλειας βάρους , η Tulk κατάφερε να χάσει κιλά δημιουργώντας υγιεινές εκδοχές των γευμάτων fast food στο σπίτι.

Μια γυναίκα αποφάσισε να κάνει δίαιτα για να χάσει κιλά, επειδή δεν ένιωθε ωραία με τον εαυτό της, ωστόσο δεν έκοψε τελείως τις κακές συνήθειες και τρώγοντας υγιεινά junk food μπόρεσε να χάσει περίπου 46 κιλά.

Η 30χρονη Georgia Tulk ζύγιζε περίπου 158 κιλά και από νεαρή ηλικία έβρισκε συναισθηματικό καταφύγιο στο φαγητό. Μεγαλώνοντας προσπάθησε να το περιορίσει, αλλά συνέχισε να βρίσκει παρηγοριά τρώγοντας, ειδικά όταν δεχόταν σχόλια για το πάχος της.

Τα καθημερινά της γεύματα λοιπόν, ήταν βασισμένα σε κλασικές συνταγές των μεγάλων αλυσίδων fast food αλλά μαγειρεμένα στο σπίτι και με υλικά χαμηλά σε λιπαρά

Χαρακτηριστικά, αναφέρει ότι «με έδιωξαν από τρενάκι σε πάρκο, γιατί δεν χωρούσα στη θέση» και πως μια φορά πέταξε με αεροπλάνο χωρίς ζώνη, καθώς δεν υπήρχε κάποια που να την καλύπτει, ούτε βοηθούσε η επέκταση.

Έτσι, τον Νοέμβριο του 2022 ξεκίνησε γυμναστήριο, αλλά προσάρμοσε και την διατροφή της, χωρίς να σταματήσει να τρώει ό,τι της αρέσει. «Δεν ήθελα να τρώω ήπιο, βαρετό φαγητό για να χάσω βάρος», είπε και άρχισε να μαγειρεύει το fast food που θα αγόραζε.

Από τότε που ξεκίνησε το ταξίδι της απώλειας βάρους , η Tulk κατάφερε να χάσει κιλά δημιουργώντας υγιεινές εκδοχές των γευμάτων fast food στο σπίτι.

«Έχω φτιάξει υγιεινές εκδοχές μάφινς. Φτιάχνω πίτσες, τάκος, μπιφτέκια, τοστάκια με τυρί – τίποτα δεν είναι εκτός ορίων. Αντικαθιστώ το βούτυρο ή το τυρί με εκδοχές χαμηλών λιπαρών και χρησιμοποιώ άπαχο κρέας», πρόσθεσε.

Τα καθημερινά της γεύματα λοιπόν, ήταν βασισμένα σε κλασικές συνταγές των μεγάλων αλυσίδων fast food αλλά μαγειρεμένα στο σπίτι και με υλικά χαμηλά σε λιπαρά. «Θέλω ένα chessburger; Θα το φτιάξω με μπόλικο τυρί που θα έχει χαμηλά λιπαρά. Το ίδιο θα κάνω και με κινέζικο, μόνο που στη σάλτσα που θα βάλω θα έχει εμφανώς λιγότερη ζάχαρη σε σχέση με έξω».

Πλέον, από την φράση «δεν θα μπορούσα ποτέ να φορέσω ωραία μοντέρνα ρούχα λόγω του μεγέθους μου», βάζει ότι θέλει, γιατί ζυγίζει 114 κιλά και σκοπεύει να χάσει κι άλλα. Μάλιστα διατηρεί λογαριασμό στο Instagram που δημοσιεύσει τις σπιτικές συνταγές της για fast food και έχει αποκτήσει φανατικό κοινό που την παρακολουθεί συνέχεια.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024