Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτσελόνα: Μπαίνει στο χειρουργείο ο Τερ Στέγκεν

Μπαρτσελόνα: Μπαίνει στο χειρουργείο ο Τερ Στέγκεν

Ο Μαρκ Άντρε Τερ Στέγκεν θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στη μέση του.

Η κατάσταση του Μαρκ Άντρε Τερ Στέγκεν δεν του επιτρέπει να αποφύγει το χειρουργείο με αποτέλεσμα ο Γερμανός τερματοφύλακας να χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στη μέση του.

Ο κίπερ των μπλαουγκράνα δεν κατάφερε από μόνος του να ξεπεράσει τον τραυματισμό και απ’ ότι φαίνεται οι θεραπείες που πέρασε δεν αρκούσαν. Το ιατρικό επιτελείο των Καταλανών αναγκάστηκε να τον αφήσει να περάσει την πόρτα του χειρουργείου με αποτέλεσμα να απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μέχρι και το 2024.

Τα νέα γίνονται ακόμη πιο άσχημα, καθώς είναι αμφίβολος για τη φάση των «16»του Champions League η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 13-14 και 20-21 Φεβρουαρίου τα πρώτα ματς και η ρεβάνς στις 5-6 και 12-13 Μαρτίου.

Μέχρι στιγμής ο Ινάκι Πένα είναι ο αντικαταστάτης του Τερ Στέγκεν και παραμένει άγνωστο αν η Μπαρτσελόνα θα κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι του Γενάρη για άλλο τερματοφύλακα.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024