
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εκλεισε τον Τοντιμπό για 4.5 χρόνια
Η ομάδα της Νίκαιας θα βάλει στα ταμεία της 37 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του, καθώς έχει συμβόλαιο μαζί του έως το καλοκαίρι του 2027.
Ο Ερικ Τεν Χαγκ θα έχει από τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο στη διάθεση του τον Ζαν Κλερ Τοντιμπό για να ενισχύσει την αμυντική γραμμή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «SUN» η αγγλική ομάδα έκλεισε τη μεταγραφή, για 4.5 χρόνια, του Γάλλου στόπερ, Ζαν Κλερ Τοντιμπό της Νις, που κάνει εξαιρετική σεζόν και φέτος στη Γαλλία.
Η πρώτη μεταγραφή του Τεν Χαγκ για τον Γενάρη
Η ομάδα της Νίκαιας θα βάλει στα ταμεία της 37 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του, καθώς έχει συμβόλαιο μαζί του έως το καλοκαίρι του 2027.
Να σημειωθεί πως η Νις ανήκει στον Σερ Τζέιμς Ράτκλιφ, ο οποίος έχει συμφωνήσει να μπει στο μετοχικό σχήμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αγοράζοντας το 25% των «κόκκινων διαβόλων», και αυτό διευκόλυνε την προσπάθεια για την απόκτηση του 23χρονου Τοντιμπό, για τον οποίο είχαν εκδηλώσει επίσης ενδιαφέρον Τσέλσι και Νιούκαστλ.
Οι επόμενοι στόχοι
Από εκεί και πέρα, η Γιουνάιτεντ αναμένεται να προχωρήσει και σε τουλάχιστον ακόμη μια μεταγραφική κίνηση τον Ιανουάριο, αφού έχει πληγεί από τους τραυματισμούς. Συν ότι αναμένεται να αποχωρήσουν και Τζέιντον Σάντσο και Ντόνι Φαν Ντε Μπεκ τουλάχιστον από το ρόστερ.
Ο Ολλανδός τεχνικός της Γιουνάιτεντ ήθελε ένα στόπερ και φαίνεται πως το παίρνει από τη Νις, ενώ ψάχνει και έναν πλάγιο μεσοεπιθετικό που να μπορεί να παίξει και στην επίθεση.
- Συνελήφθησαν οι ληστές της τράπεζας στην Κάτω Τιθορέα
- Euroleague: Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του Final Four της Αθήνας
- «Στραγγάλισε με! Κάντο!» – Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Ζιλιέτ Μπινός και η λυρική εκδίκηση της
- Labor Violations Persist in Greece Despite Digital Work Card
- UEFA: Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές των ευρωπαϊκών τελικών – Αναλυτικά οι ορισμοί
- «Την πέταξε από το αμάξι και μετά την τράκαρε» – Τι λέει η αδελφή της 28χρονης που βρέθηκε αιμόφυρτη στο Ηράκλειο



