Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποθέωση για Ιωαννίδη: «Έχει την μεγαλύτερη βελτίωση που έχω δει τα τελευταία χρόνια»

Αποθέωση για Ιωαννίδη: «Έχει την μεγαλύτερη βελτίωση που έχω δει τα τελευταία χρόνια»

Το εγκώμιο του Φώτη Ιωαννίδη έπλεξε ο Ντέμης Νικολαίδης.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Ντέμης Νικολαϊδης για τον Φώτη Ιωαννίδη μέσα από την εκπομπή του στη Nova, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως αργά η γρήγορα ο Έλληνας φορ θα κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του (μεταγραφή στο εξωτερικό).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αυτά που κάνει ο Ιωαννίδης τα περιμένουμε πλέον από αυτόν. Έκανε ένα ακόμη σπουδαίο ματς. Ο Γιοβάνοβιτς με μάλωσε στα βραβεία. Θέλει-δεν θέλει όμως ο Φώτης θα πάει στο εξωτερικό (γέλια). Αυτή είναι η εξέλιξη, εύχομαι να γίνει για όλους τους καλούς παίκτες. Ο Ιωαννίδης δεν επηρεάζεται από τίποτα πάντως. Θα βελτιωθεί κι άλλο. Είναι ο παίκτης με τη μεγαλύτερη και πιο γρήγορη βελτίωση που έχω δει τα τελευταία χρόνια. Ένα από τα δυνατά του σημεία είναι ότι είναι δυνατός ψυχικά», ανέφερε.

Παράλληλα τόνισε πως «… μου άρεσε ο Παναθηναϊκός με τον ΟΦΗ», ενώ σχολίασε την παρουσία των Αϊτόρ και Παλάσιος: «Ο Αϊτόρ είναι σαν μια νέα μεταγραφή. Μπορεί να μην έχει φτάσει στο 100%, αλλά ανεβαίνει διαρκώς και το γκολ θα του δώσει ψυχολογία. Πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός θα καταλήξει με Αϊτόρ-Παλάσιος στα εξτρέμ, όπως πέρσι. Νομίζω ότι αυτοί είναι οι πιο ποιοτικοί ακραίοι του».

Μέχρι στιγμής στη σεζόν ο Ιωαννίδης έχει καταγράψει 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό εννέα γκολ και μια ασίστ.

Sports in

Αυτός έκανε άνω – κάτω την Άστον Βίλα

Ο Αλβανός επιθετικός, Έρνεστ Μούτσι προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα της αγγλικής ομάδας και η Μπεσίκτας πλήρωσε δέκα εκατ. ευρώ στην Λέγκια για να τον αποκτήσει

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024