Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διεκόπη για τις 19 Δεκεμβρίου η δίκη Μπελέρη - Για μεροληψία κατηγορεί την εισαγγελία

Διεκόπη για τις 19 Δεκεμβρίου η δίκη Μπελέρη – Για μεροληψία κατηγορεί την εισαγγελία

Για τις 19 Δεκεμβρίου διακόπηκε η δίκη Φρέντι Μπελέρη με το σήριαλ να συνεχίζεται. Άφαντος ο τρίτος μάρτυρας κατηγορίας, με τον Μπελέρη να τονίζει ότι δεν έχει εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη.

Διεκόπη για τις 19 Δεκεμβρίου η δίκη του ελέγμένου δημάρχου Χειμάρας, Φρέντι Μπελέρη. O ίδιος δήλωσε σχετικά πως δεν έχει καμία διάθεση να απαντήσει σε ερωτήσεις για το θέμα, καθώς δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος είπε: «Αν είχαμε εισαγγελία αντικειμενική και αμερόληπτη θα είχα όλη τη διάθεση να απαντήσω ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει εμπιστοσύνη λόγω του ότι έχει απορρίψει όλα τα αιτήματά μας και άρα δεν θα απαντήσω στις ερωτήσεις».

Δεν κατέστη εφικτό να βρεθεί ο μάρτυρας κατηγορίας Avdyl Rama

Στην έναρξη της συνεδρίασης η έδρα ενημέρωσε πως δεν κατέστη εφικτό να βρεθεί ο μάρτυρας κατηγορίας Avdyl Rama, αδερφός του εταίρου βασικού μάρτυρα Arsen Rama, γεγονός που προκάλεσε τα σκωπτικά σχόλια των δικηγόρων του Μπελέρη.

«Το συγκεκριμένο δικαστήριο δεν είναι ικανό να βρει τον συγκεκριμένο μάρτυρα»

Οι συνήγοροι του εκλεγμένου δημάρχου Χιμάρας, που ακόμα δεν έχει ορκιστεί, σχολίασαν πως μόνο το συγκεκριμένο δικαστήριο δεν είναι ικανό να βρει τον συγκεκριμένο μάρτυρα, καθώς ο ίδιος με ευκολία εντοπίζεται από Αλβανούς δημοσιογράφους και βγαίνει σε εκπομπές.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, στη συνέχεια διαβάστηκαν οι δύο καταθέσεις τις οποίες είχε δώσει ο εν λόγω μάρτυρας, την μια στο αστυνομικό τμήμα Χιμάρας στις 12 Μαϊου, ανήμερα της ημέρας της σύλληψης του Φρέντη Μπελέρη και του Παντελή Κοκαβέση, και την δεύτερη στα τέλη του Ιουνίου. Οι δύο καταθέσεις εάν και διαφέρουν μεταξύ τους από άποψη όγκου, δεν φανερώνουν κάτι το οποίο να εμπλέκει τον Μπελέρη και τον Κοκαβέση με τα όσα τους προσάπτουν περί διαφθοράς και εξαγοράς ψήφων.

Εν συνεχεία η εισαγγελία ζήτησε να εξετάσει τον Φρέντη Μπελέρη ο οποίος αρνήθηκε, κάτι που του το επιτρέπει ο νόμος.

Η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε με αίτημα της εισαγγελίας να απαντήσει ο Παντελής Κοκαβέσης εάν επιθυμεί να καταθέσει ενώπιον του δικαστηρίου ή όχι και ορίστηκε η συνέχεια της συνεδρίασης την Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου, στις 14:30 (τοπική ώρα).

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024