Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλέξης Γρηγορόπουλος: Κλείνουν την Τετάρτη οι σταθμοί «Πανεπιστήμιο» και «Μοναστηράκι» του Μετρό

Αλέξης Γρηγορόπουλος: Κλείνουν την Τετάρτη οι σταθμοί «Πανεπιστήμιο» και «Μοναστηράκι» του Μετρό

Από το πρωί της Τετάρτης έχουν προγραμματιστεί πολλά συλλαλητήρια.

Με εντολή της ΕΛ.ΑΣ, ο σταθμός του Μετρό «Πανεπιστήμιο» θα κλείσει αύριο Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου στις 9 το πρωί και ο σταθμός «Μοναστηράκι» από τις 11:00 έως τις 15:00 και από τις 18:00 μέχρι νεωτέρας. Οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς τους σταθμούς χωρίς στάση.

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν λόγω των συγκεντρώσεων-πορειών που έχουν εξαγγελθεί για τη συμπλήρωση 15 ετών από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Η αστυνομία αύριο θα εφαρμόσει δρακόντεια μέτρα στο κέντρο της Αθήνας

Επί ποδός θα βρίσκονται καθόλη τη διάρκεια της ημέρας περίπου 4.000 αστυνομικοί από όλες τις Υπηρεσίες Τάξης, Ασφάλειας και Τροχαίας, καθώς από το πρωί έχουν προγραμματιστεί πολλά συλλαλητήρια.

Ελικόπτερα, drone και ΜΑΤ

Επίσης, θα πετάξει το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ., ενώ εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ και του αρχηγείου θα δίνουν και drone.

Σε ετοιμότητα θα βρίσκονται και τα υδροβόλα οχήματα, οι «Αίαντες», ενώ δυνάμεις ΜΑΤ και Ομάδες ΔΡΑΣΗ θα αναπτυχθούν και σε σημεία γύρω από τα Εξάρχεια.

Σημειώνεται ότι, για τις 12:00 το μεσημέρι έχουν προγραμματιστεί συγκεντρώσεις με πρωτοβουλία μαθητών, σχολείων και φοιτητικών συλλόγων και για τις 6:00 το απόγευμα συγκεντρώσεις σωματείων, φορέων, οργανώσεων και συλλογικοτήτων της Αριστεράς.

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Για αυτό το λόγο παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στην ευρύτερη περιοχή των χώρων των εκδηλώσεων, τόσο για την εξυπηρέτησή τους όσο και για την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024