Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άγνωστοι εξαπατούν κατοίκους ζητώντας να εκκενώσουν πολυκατοικίες στα Εξάρχεια

Άγνωστοι εξαπατούν κατοίκους ζητώντας να εκκενώσουν πολυκατοικίες στα Εξάρχεια

Ανακοίνωση που έχει θυροκολληθεί σε πολυκατοικίες των Εξαρχείων αναφέρει ότι θα πρέπει οι ένοικοι να εκκενώσουν άμεσα την πολυκατοικία για λόγους δημόσιας υγείας

Μια περίεργη απάτη φέρνει στη δημοσιότητα το υπουργείο Υγείας, καθώς, άγνωστοι θυροκολλούν ανακοινώσεις σε πολυκατοικίες των Εξαρχείων για να «εκκενώσουν άμεσα την πολυκατοικία».

Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε το υπουργείο Υγείας, «η ανακοίνωση που έχει θυροκολληθεί σε πολυκατοικίες των Εξαρχείων και αναφέρει ότι, θα πρέπει οι ένοικοι να εκκενώσουν άμεσα την πολυκατοικία για λόγους δημόσιας υγείας, ειδάλλως θα έχουν πρόστιμο ύψους 500 ευρώ, είναι απολύτως ψευδής».

«Δεν επιτρέπεται κανένας να τρομοκρατεί και να παραπληροφορεί τους πολίτες»

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη έχει ήδη ενημερώσει εγγράφως τις αστυνομικές αρχές, ώστε να πράξουν τα δέοντα.

«Η προστασία της δημόσιας υγείας αποτελεί θεσμικό καθήκον της Πολιτείας και δεν επιτρέπεται κανένας να τρομοκρατεί και να παραπληροφορεί τους πολίτες, χρησιμοποιώντας, μάλιστα, τις επίσημες αρχές», σημειώνει χαρακτηριστικά το υπουργείο Υγείας στην ανακοίνωσή του.

Συνελήφθη 46χρονη στην Κηφισιά – Εξαπατούσε… κατ’ επάγγελμα πρατηριούχους

Στη σύλληψη μιας 46χρονης ημεδαπής στην περιοχή της Κηφισιάς, στην Αθήνα, προχώρησαν χθες Τετάρτη 29 Νοεμβρίου αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης.

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία από το τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς για απάτες κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα, ενώ αναζητείται έτερος συνεργός της.

Η 46χρονη, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, μετέβη σε πρατήριο πώλησης υγρών καυσίμων και με το πρόσχημα αγοράς προπληρωμένης κάρτας, αποπειράθηκε να αποκτήσει τα στοιχεία της κάρτας ώστε να τη χρησιμοποιήσει σε μεταγενέστερο χρόνο.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα της αστυνομίας έχει διαπιστωθεί η εμπλοκή της κατηγορούμενης σε ακόμα τρεις περιπτώσεις απάτης με τον ίδιο τρόπο δράσης σε πρατήρια υγρών καυσίμων στην περιοχή της Κηφισιάς και της Νέας Ιωνίας.

Η 46χρονη συλληφθείσα οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024