Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Χαμάς: Ισχυρίζεται πως η στρατιωτική της πτέρυγα έχει σκοτώσει 60 Ισραηλινούς στρατιώτες

Χαμάς: Ισχυρίζεται πως η στρατιωτική της πτέρυγα έχει σκοτώσει 60 Ισραηλινούς στρατιώτες

Για πολύνεκρη επιχείρηση με νάρκες κατά προσωπικού και πυροβολισμούς κάνει λόγο η Χαμάς, σε μια είδηση που παρουσιάζεται μόνο στα αραβικά μέσα ενημέρωσης για την ώρα.

Η στρατιωτική πτέρυγα του παλαιστινιακής οργάνωσης Χαμάς αναφέρει ότι οι μαχητές της σκότωσαν δεκάδες ισραηλινούς στρατιώτες στο στρατόπεδό τους, σε σημείο ανάπτυξης ανατολικά του Τζούχρ Αλ-Ντικ, εν μέσω της αδιάκοπης επίθεσης του Ισραήλ κατά της Λωρίδας της Γάζας.

Η στρατιωτική πτέρυγα της Χαμάς, γνωστή ως Ταξιαρχίες Κασάμ, ανέφερε την Κυριακή ότι οι μαχητές της σκότωσαν έως και 60 ισραηλινούς στρατιώτες μετά την πυροδότηση εκρηκτικών μηχανισμών στον καταυλισμό τους, ανατολικά του χωριού Τζουχρ αλ Ντικ, νότια της πόλης της Γάζας.

Αναφέρεται πως η επίθεση έγινε με νάρκες κατά προσωπικού και πυρά

Οι μαχητές της Αλ Κασάμ τοποθέτησαν με επιτυχία τρεις μηχανισμούς κατά προσωπικού σε κυκλικό σχηματισμό γύρω από το κέντρο ανάπτυξης. Οι νάρκες πυροδοτήθηκαν ταυτόχρονα στις 04:30 τοπική ώρα και οι Παλαιστίνιοι μαχητές άρχισαν αμέσως να πυροβολούν κατά του εναπομείναντος ισραηλινού στρατιωτικού προσωπικού, ανέφεραν οι στρατιωτικές ταξιαρχίες.

Δεν υπάρχει ακόμα επίσημη επιβεβαίωση από το Ισραήλ

Οι αναφορές ανέφεραν ότι αφού προκάλεσαν σημαντικές απώλειες, όλοι οι μαχητές της αντίστασης αποσύρθηκαν με ασφάλεια στις θέσεις τους. Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε τον θάνατο δύο στρατιωτών κατά τη διάρκεια των μαχών στη Γάζα σήμερα.

Το Σάββατο, οι «ταξιαρχίες Αλ Κασάμ» έδωσαν στη δημοσιότητα ένα βίντεο από τη Γάζα που δείχνει μαχητές της αντίστασης να επιτίθενται σε ισραηλινούς στρατιώτες, άρματα μάχης και μια τεθωρακισμένη μπουλντόζα από κοντινή απόσταση στη συνοικία Μπέιτ Χανούν της Λωρίδας της Γάζας, χρησιμοποιώντας τέσσερις οβίδες κατά προσωπικού και κατά της οχύρωσης.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024