Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
H απόλυτη φαρσοκωμωδία του VAR στο Βόλο (pics)

H απόλυτη φαρσοκωμωδία του VAR στο Βόλο (pics)

Για τα όσα έγιναν στο Βόλο ήδη έχουν ειπωθεί αρκετά και θα λεχθούν ακόμα περισσότερα τις επόμενες ημέρες.

Τα εγκλήματα του Παπαπέτρου, τα τραγικά λάθη του Varίστα Γκορτσίλα, η πέρα από κάθε λογική χρήση των χημικών από την αστυνομία θα μας απασχολούν για πολλές ακόμα ημέρες, προσθέτοντας μία ακόμα μαύρη σελίδα στο βιβλίο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Και μπορεί να έχει μεγάλες ευθύνες ο ρέφερι της συνάντησης, αλλά μακράν εκτός συναγωνισμού ήταν τα λάθη που έγιναν από τoν Γκορτσίλα και όλη την ομάδα του VAR. Και επειδή η λέξη… λάθος είναι μάλλον γεμάτη επιείκεια για τον τραγέλαφο του VAR δείτε τι συνέβη σε μία μόνο φάση, για να αντιληφθείτε την απόλυτη φαρσοκωμωδία που ζήσαμε στο Βόλο.

Παπαπέτρου και Γκορτσίλας διέλυσαν κάθε λογική

Στη φάση του 60ου λεπτού ο Μασούρας στέλνει τη μπάλα, μετά την πάσα του Φορτούνη και πανηγυρίζει σαν τρελός. Μετά από 2,5 λεπτά ο Παπαπέτρου δείχνει ότι θα συμβουλευτεί το VAR και από τότε αρχίζει το… γέλιο! Η το κλάμα…

Τι συνέβη στο ακυρωθέν γκολ του Μασούρα

Στήνεται ο Παπαπέτρου μπροστά στην οθόνη και ενώ παρατηρεί τη φάση, ξαφνικά black out! Mαύρο σκοτάδι με τον ρέφερι να κοιτάζει με κάτι που μοιάζει με τοπίο στην ομίχλη!

Μετά από λίγο η ομάδα το VAR διορθώνει το λάθος και το φως επιστρέφει, μαζί με τις γραμμές που όμως, δεν είναι καθόλου κατατοπιστικές εάν υπάρχει οφσάιντ. Η μία είναι επάνω στην άλλη, άκρη δεν βγαίνει και ο Παπαπέτρου, σε μία προσπάθεια να καταλάβει τι έγινε, αναγκάζεται να μπει σχεδόν ολόκληρος μέσα στην οθόνη!

Μάταια, όμως, προσπαθεί. Μετά από ελάχιστα δευτερόλεπτα και πάλι σκοτάδι με τον διαιτητή της συνάντησης να κοιτά με αμηχανία μία μαύρη οθόνη.

Όπως συνέβη και πριν, ο κανονικός φωτισμός κάποια στιγμή επανήρθε στην οθόνη, αλλά όχι και η επίμαχη φάση. Ο Παπαπέτρου βλέπει μία οπτική γωνία που δεν του προσφέρει απολύτως τίποτα στην κατανόηση της φάσης.

Η ομάδα του VAR φαίνεται ότι είχε μεγάλα κέφια και δεν σταμάτησε εδώ. Άρχισε ξαφνικά να προβάλλει στον δέκτη οτιδήποτε άσχετο υπήρχε, εκτός από το κατάλληλο στιγμιότυπο. Όπως την κερκίδα με τους οπαδούς του Ολυμπιακού!

Κι όταν κάποια στιγμή κατάφεραν να βάλουν τις γραμμές και να δείξουν τη σωστή οπτική γωνία της φάσης, ο Παπαπέτρου είχε απηυδήσει και επέστρεφε στον αγωνιστικό χώρο – όπως φαίνεται από την εικόνα – χωρίς ουσιαστικά να έχει ακριβή και εμπεριστατωμένη άποψη για το τι συνέβη!

Oλα αυτά έγιναν σε μία μόνο φάση. Φάση που ήταν αρκετή για να καταδείξει τις παθογένειες της ελληνικής διαιτησίας και του VAR που γκρεμίζουν όποια ομορφιά έχει απομείνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Sports in

Sport: «Φοβίζουν οι δυο… μεταγραφές του Ολυμπιακού»

Η εφημερίδα της Βαρκελώνης αναλύει τα ατού των «ερυθρολεύκων» ενόψει του πέμπτου αγώνα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024